20.5 C
Athens

Κορμπεράν: Δεν αξίζει να μιλάμε για προβλήματα, αλλά για λύσεις

Ο προπονητής του Ολυμπιακού υποστήριξε πως σημασία τη δεδομένη στιγμή έχει να βρεθούν οι λύσεις στα προβλήματα και τόνισε πως θα παίξουν οι καλύτεροι κόντρα στον Άρη

Ο Κάρλος Κορμπεράν αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη στις δηλώσεις του στη NOVA και υποστήριξε πως η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας κύλησε καλά και θα παίξουν οι καλύτεροι.

Αναλυτικά όσα είπε: «Πάντα είναι όμορφο να παίζεις σε μεγάλα ντέρμπι. Είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια για εμάς. Η προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά και είμαστε συνειδητοποιημένοι απόλυτα. Προετοιμαζόμαστε με τον ίδιο τρόπο και τον ίδιον στόχο που είναι οι τρεις βαθμοί. Υπάρχει η λεπτομέρεια του αγγλικού παρελθόντος που με ενώνει με τον Άλαν Πάρντιου. Εκείνος βέβαια συνέχισε την καριέρα του εκτός Αγγλίας και σε διαφορετικό περιβάλλον. Οι εμπειρίες του είναι εμπλουτισμένες και από άλλα ποδοσφαιρικά μέρη. Το περιεχόμενο της συνάντησης μας δεν θα είναι μόνο “αγγλικό”. Δεν αξίζει να μιλάμε για προβλήματα, αλλά για λύσεις. Αυτό κάνουμε. Προέχει να συνέλθουμε από την προσπάθεια της Πέμπτης. Θα εκτιμηθεί ποιοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ώστε να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι με τον Άρη»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς