18 C
Athens

Ιτούρμπε: Έθεσε κανόνες ο Πάρντιου, πολύ ισχυρός και ποιοτικός ο Ολυμπιακός

Ο Άρης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (18/9, 20:00) στο πιο σημαντικό παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής στη Super League, με τους Κίτρινους να έχουν αλλάξει σελίδα μετά την πρόσληψη του Άλαν Πάρντιου στη θέση του Χερμάν Μπούργος.

Στα πλαίσια της σημαντικής κυριακάτικης αναμέτρησης ο Χουάν Ιτούρμπε μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον νέο προπονητή του συλλόγου και αναφέρθηκε στη δυναμική του Ολυμπιακού, τον οποίο χαρακτήρισε ως έναν πολύ ισχυρό και ποιοτικό αντίπαλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Άλαν Πάρντιου: «Όλοι τον γνωρίζουμε, ξέρουμε ότι προέρχεται από μια ποδοσφαιρική χώρα, που το άθλημα παίζεται με πάρα πολύ ένταση. Δυστυχώς δεν είχαμε τον χρόνο για να προπονηθούμε με το στΙλ που θέλει. Ωστόσο, θεωρώ πως με το πέρασμα του χρόνου, θα μπορέσουμε να προσαρμοστούμε στις οδηγίες του».

Για τις αλλαγές στις οποίες αποσκοπεί ο νέος προπονητής του Άρη: «Καταρχάς, έβαλε πάρα πολλούς καινούριους κανόνες, πράγμα που δεν υπήρχε στην προηγούμενη κατάσταση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες αλλά και για το κλαμπ. Όπως προαναφέραμε όμως, δεν έχουμε προλάβει να προπονηθούμε αρκετές φορές μαζί του. Ξέρω όμως πως όσο προχωράμε, θα εισάγουμε καινούρια πράγματα στις προπονήσεις και ευτυχώς υπάρχει αυτή η διακοπή των δύο εβδομάδων που θα χρησιμεύσουν πολύ».

Για τη νίκη επί του Αστέρα, αλλά και το πώς περιμένει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ήταν πράγματι ένα πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ήταν τρεις υπερπολύτιμοι βαθμοί ιδιαίτερα όσον αφορά τη ψυχολογία της ομάδας, μετά από την απομάκρυνση του προηγούμενου προπονητή.

Αναφορικά τώρα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, όλοι γνωρίζουμε την ποιότητα που έχουν οι ποδοσφαιριστές του. Είναι μια πάρα πολύ ισχυρή ομάδα, που είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας. Ξέρουμε πως θα έρθουν για να μας δυσκολέψουν τη ζωή, περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ωστόσο εμείς με τον κόσμο στο πλευρό μας, θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς