20.7 C
Athens

Μπακαμπού: Ο Ολυμπιακός ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα, μου είπε τα καλύτερα για τον σύλλογο ο Μαζουακού

Ο Κονγκολέζος στράικερ αναφέρθηκε στην τιμή που νιώθει φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού αλλά και στις «συστάσεις» ενός πρώην ερυθρόλευκου που τον έπεισαν να πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα

Ο Σίντρικ Μπακαμπού αποτελεί από το απόγευμα της Παρασκευής (16/9) τον νέο στράικερ του Ολυμπιακού με τον Κονγκολέζο επιθετικό να επιλέγει τον Πειραιά ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μπακαμπού: Με νοιάζει μόνο η μπάλα να τραντάξει τα δίχτυα και οι οπαδοί να φωνάζουν γκολ

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Ερυθρολεύκων ο 31χρονος επιθετικός τόνισε πως θα τιμήσει μέχρι τέλους τη φανέλα της νέας του ομάδας, που σύμφωνα με τα λεγόμενά του ήταν ακριβώς ό,τι έψαχνε για τη συνέχεια της πορείας του μετά το πέρασμα από τη Μαρσέιγ.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο Άρτουρ Μαζουακού ήταν αυτός που του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και τον… έψησε ακόμη περισσότερο να πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα με προορισμό το «Γ. Καραϊσκάκης».

«Ναι, πράγματι ο Ολυμπιακός είναι ένα νέο στάδιο στην καριέρα μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μια μεταγραφή που πραγματοποιήθηκε πολύ γρήγορα, γιατί είχαμε 24 και 48 ώρες για να την ολοκληρώσουμε. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Ήταν πολύ γρήγορο, ήταν αυτό που ήθελα, μια καινούργια πρόκληση», είπε αρχικά στις δηλώσεις του στο Olympiacos TV.

«Ο Ολυμπιακός ήθελε έναν επιθετικό και έτσι ταίριαξε. Έπρεπε να γίνουν οι διαπραγματεύσεις με τη Μαρσέιγ. Όμως από την αρχή ως το τέλος όλα πήγαν καλά και πιστεύω πως αυτό ήταν μια μεγάλη επιτυχία.

Πριν έρθω στον Ολυμπιακό γνώριζα τον Βαλμπουενά και τον Εμβιλά. Γνωριζόμαστε εδώ και πολύ καιρό, δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί τους πριν έρθω, έχω όμως μιλήσει με τον Αρτούρ Μαζουακού, που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό και μου είπε ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό σύλλογο, σε μια πολύ όμορφη πόλη και ότι θα μου άρεσε εδώ. Είχα ακούσει πολλά θετικά πράγματα σχετικά με τον σύλλογο και για αυτό δεν δίστασα να υπογράψω με τον Ολυμπιακό», πρόσθεσε ο Μπακαμπού.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ως παίκτης θέλω να πω πως είμαι ένας επιθετικός που μπορώ να βγαίνω αρκετά ψηλά και να ζητάω την μπάλα. Μου αρέσει να κάνω πολλές επιθετικές προσπάθειες, να βάζω γκολ και ελπίζω όλα να πάνε καλά εδώ.

Δεν ξέρω αν μπορώ να υποσχεθώ κάτι, θα προσπαθήσω όμως να τιμήσω τη φανέλα μου, να τα δώσω όλα και να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της γιατί αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος σε εθνικό επίπεδο, αλλά είναι αξιοσέβαστος και στην Ευρώπη. Για αυτό θα πρέπει να τιμήσω τη φανέλα σε κάθε στιγμή και σε κάθε λεπτό που θα περάσω μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς