16.6 C
Athens

Άρσεναλ: Τον Οκτώβριο επιστρέφει στη δράση ο Σμιθ Ρόου

Στις αρχές Οκτωβρίου εκτιμάται ότι θα επιστρέψει στη δράση ο Εμίλ Σμιθ Ρόου που αποτελεί τεράστια απώλεια για την Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα.

Οι Κανονιέρηδες έχουν στερηθεί των υπηρεσιών του Άγγλου άσου, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στους προσαγωγούς και δεν έχει καταφέρει να καταγράψει ακόμη λεπτά συμμετοχής μέσα στη σεζόν.

Μάλιστα, γι’ αυτό τον λόγο θα απουσιάσει και από τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου με την εθνική Αγγλίας στο Nations League, εξέλιξη που εξακολουθεί να προβληματίζει τον Ισπανό τεχνικό της Άρσεναλ.

«Λοιπόν, ανησυχώ που δεν τον έχουμε διαθέσιμο και, όταν προσπαθεί να προπονηθεί, δεν αισθάνεται 100% ετοιμοπόλεμος ή χωρίς πόνο» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Αρτέτα ενόψει του εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Μπρέντφορντ και συνέχισε:

«Αυτή είναι η κύρια ανησυχία και πρέπει να βρούμε μια λύση γι’ αυτή και προσπαθούμε να το καταφέρουμε. Είναι πολύ εκνευριστικό. Είναι ένα παιδί που αγαπάει να παίζει ποδόσφαιρο. Είναι το μεγαλύτερο πράγμα στη ζωή του. Και όταν δεν μπορεί να το κάνει αυτό, ειδικά μετά το σερί των αγώνων και των εμφανίσεων που είχε μαζί μας την περσινή χρονιά, είναι απλά δύσκολο. Όμως οι τραυματισμοί είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Θα τους υποστείς σε κάποιο σημείο στην καριέρα σου. Έχει σημασία πώς πρόκειται να αντιμετωπίσεις αυτές τις στιγμές, από ποιους ανθρώπους περιβάλλεσαι και πώς κάνεις το επόμενο βήμα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς