20.2 C
Athens

Εθνική Αργεντινής: Ο Σκαλόνι «έδειξε» την τελικά 26άδα ενόψει Μουντιάλ

Συνολικά 28 παίκτες, ανάμεσά τους φυσικά και ο Λιονέλ Μέσι, επέλεξε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, για τα φιλικά με την Ονδούρα και την Τζαμάικα, στο τελευταίο ραντεβού πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ (209/11-18/12).

Σχεδόν δύο μήνες πριν από την έναρξη του Μουντιάλ 2022, ο Σκαλόνι ήδη έκοψε τέσσερις παίκτες από την προκαταρκτική λίστα των 32 ποδοσφαιριστών που είχε στις αρχές Σεπτεμβρίου, δύο λόγω τραυματισμού και ισάριθμοι λόγω τακτικής.

Ο Εζεκιέλ Παλάσιος υπέστη μυϊκό τραυματισμό με την Μπάγερ Λεβερκούζεν (δεν αγωνίστηκε με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Champions League), ενώ ο Νίκο Γκονσάλεθ, φέρει ένα τραύμα στο ισχίο.

Ο Σκαλόνι αποφάσισε να αφήσει εκτός τον Χουάν Μούσο, οπότε ο Χερόνιμο Ρούλι έκανε ένα βήμα μπροστά στον ανταγωνισμό για να είναι τελικά ο τρίτος τερματοφύλακας. Ο Λούκας Μάρτίνεθ Κουάρτα επίσης δεν μπήκε στη λίστα.

Μεταξύ των κληθέντων και ο Πάουλο Ντιμπάλα, που βρήκε ξανά τα…βήματά του στη Ρόμα.

Αυτή θα είναι η τελευταία ευκαιρία για κάποιους παίκτες να μπουν στην τελική λίστα των 26 παικτών για το Παγκόσμιο Κύπελλο που ξεκινά σε δύο μήνες από σήμερα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς