21.4 C
Athens

Προπονητής εθνικής Κολομβίας: «Χαρούμενος για τη μεταγραφή του Χάμες στον Ολυμπιακό, είναι σε καλή κατάσταση»

Μόνο τα καλύτερα είχε να πει για τη μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό ο κόουτς της εθνικής Κολομβίας Νέστο Λορέντζο, που τόνισε πως ο 31χρονος αστέρας βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι απαραίτητος για την εθνική του ομάδα

Με καλό μάτι είδε τη μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό ο Αργεντίνος προπονητής της εθνικής Κολομβίας Νέστο Λορέντζο, που μάλιστα κάλεσε τον «ερυθρόλευκο» πλέον άσο στην αποστολή της ομάδας για τα φιλικά παιχνίδια του Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ.

Ο Λορέντζο, αφού είπε πως ο Χάμες έχει πολλά να δώσει ακόμη στο ποδόσφαιρο της Κολομβίας, κατέληξε στο ότι η μεταγραφή του σε ένα ανταγωνιστικό και μεγάλο κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός μόνο καλό μπορεί να κάνει στην καριέρα του, αφού βρίσκεται ακόμα σε πολύ καλή κατάσταση, όπως ανέφερε σχετικά.

«Ο Χάμες έχει δώσει πολλά στο ποδόσφαιρο της Κολομβίας. Έχει να δώσει ακόμη περισσότερα. Παρατήρησα ότι έχει την επιθυμία να συνεχίσει να δίνει τον πλήρη εαυτό του. Με έπεισε», ανέφερε αρχικά ο κόουτς της Κολομβίας.

Όσο για τη μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους τόνισε: «Είμαι χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι έπρεπε να αφήσει κάποια πράγματα για παίξει σε ένα πιο ανταγωνιστικό κλαμπ. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση».

Τέλος, αναφέρθηκε στη σημασία του Χάμες και των λοιπών αστέρων στην εθνική Κολομβίας: «Είναι το ξεκίνημα μίας διαδικασίας και δεν είναι εύκολο να ενσωματώσεις νεαρούς παίκτες στην εθνική ομάδα. Χρειάζεσαι παίκτες όπως ο Χάμες, ο Κουδράδο, ο Οσπίνα και ο Φαλκάο, που είναι φυσικοί ηγέτες και μπορούν να διδάξουν πράγματα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς