17.7 C
Athens

Super League: Παναθηναϊκός για το 5/5 και το απόλυτο της Λεωφόρου, δύσκολη δοκιμασία της ΑΕΚ στο Αγρίνιο

Με τρία παιχνίδια ανοίγει σήμερα (17/9) η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στη Super League, με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει μία ακόμη νίκη στην έδρα του και την ΑΕΚ την αντίδραση μετά την ήττα στη Λεωφόρο 6 μέρες νωρίτερα

Την ευκαιρία να πετύχει την πέμπτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στη σεζόν έχει ο Παναθηναϊκός που, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ την ίδια στιγμή η ΑΕΚ θα δοκιμαστεί στην απαιτητική έδρα του ανεβασμένου Παναιτωλικού που προέρχεται από τη νίκη στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ.

Η αυλαία της 5ης αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο (17/9) με δύο παιχνίδια να διεξάγονται στις 20:00. Στο Αγρίνιο, ο εξαιρετικός μέχρι τώρα Παναιτωλικός υποδέχεται την ΑΕΚ που αναζητά την ανάκαμψη, ερχόμενη από την ήττα στο αθηναϊκό ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό (2-1).

Την ίδια ώρα, στο Περιστέρι, ο εντυπωσιακός Ατρόμητος φιλοξενεί τη Λαμία, τη μία από τις τέσσερις ομάδες που αγνοούν ακόμη το «τρίποντο» μετά από 4 στροφές στο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα της ημέρας, κλείνει η αναμέτρηση στη Λεωφόρο (21:30), με τον Παναθηναϊκό να περιμένει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το «τριφύλλι» προσδοκά στην πέμπτη σερί του νίκη (και τρίτη φέτος στη Λεωφόρο) που θα τον κρατήσει μόνο στην κορυφή, τη στιγμή που οι ανανεωμένοι Ηπειρώτες ακόμη αναζητούν τα… πατήματά τους και την πρώτη τους εκτός έδρας επιτυχία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

20:00 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – ΑΕΚ

20:00 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – Λαμία

21:30 Γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

18:00 Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης

19:00 Γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ – ΠΑΟΚ

20:00 Γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – Ολυμπιακός

21:00 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – Ιωνικός

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς