18 C
Athens

Ο Σρέντερ επέστρεψε στους Λέικερς με συμβόλαιο 2,6 εκατ. δολαρίων

Έκανε τα πάντα με τη φανέλα της Γερμανίας σε Κολωνία και Βερολίνο, αλλά δεν ήταν από μόνος του αρκετός για να οδηγήσει τη «Μανσαφτ» στον μεγάλο τελικό της 18ης Σεπτεμβρίου, με τους πανούργους Ισπανούς να τον σταματάν στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ωστόσο, με τις εμφανίσεις του ο Ντένις Σρέντερ, που αναδείχθηκε MVP του νοκ-άουτ αγώνα με την εθνική Ελλάδας, κέρδισε ξανά μία θέση στο ρόστερ των Λος Άντζελες Λέικερς στο NBA υπογράφοντας το βράδυ της Παρασκευής μονοετές συμβόλαιο συνολικής αξίας 2,6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο ηγέτης της εθνικής Γερμανίας επιστρέφει στα γνώριμα λημέρια του LA έπειτα από έναν χρόνο, κατά τον οποίο αγωνίστηκε κατά σειρά με τις φανέλες των Σέλτικς και Ρόκετς, καταγράφοντας ανά μέσο όρο 13.5 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 4.6 ασίστ σε 29 λεπτά συμμετοχής.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας και αφότου είχε βάλει 30 πόντους στον ημιτελικό του Eurobasket κόντρα στην Ισπανία, ο Σρέντερ έγραψε στο Instagram:

«Φίλοι των Λείκερς!!! Η τελευταία σεζόν δεν έμοιαζε καλή. Αισθάνθηκα ότι παρεξηγήθηκα και κανείς δεν ήξερε τι συνέβη. Επιστρέφω στον μεγαλύτερο οργανισμό για να κάνουμε σωστά τα πράγματα. Ελπίζω να με στηρίξετε κάθε μέρα! Θα τα δώσω όλα κάθε μέρα. Είναι τιμή να παίξω για τους Λέικερς. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dennis Schröder (@ds17_fg)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς