18.1 C
Athens

Φουρνιέ: Αν επιστρέψω στην Ευρώπη θα ήθελα να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός (vid)

Λίγες ώρες μετά την πρόκριση της Γαλλίας στον τελικό του Eurobasket ο αστέρας των τρικολόρ μιλάει ξανά με αποθεωτικά λόγια για τον κόσμο και την ομάδα του Ολυμπιακού, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει για τους Ερυθρόλευκους στο μέλλον

Ο «ερυθρόλευκος» Φουρνιέ ξαναχτυπά!

Λίγες ώρες μετά την εμφατική πρόκριση της εθνικής Γαλλίας στον μεγάλο τελικό του Eurobasket όπου το βράδυ της Κυριακής (18/9, 21:30) θα βρει απέναντί της την Ισπανία, ο Γάλλος αστέρας Εβάν Φουρνιέ αναφέρθηκε ξανά στον θαυμασμό που τρέφει για τον κόσμο αλλά και την ομάδα του Ολυμπιακού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αν κάποια στιγμή αποφασίσει να αφήσει το NBA για να επιστρέψει στην Ευρώπη θα ήθελε να αγωνιστεί στο ΣΕΦ με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας!

«Η αλήθεια είναι ότι δεν κοιτάζω τόσο μακριά, αλλά πάντα έλεγα ότι ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ατμόσφαιρα. Ελπίζω να έρθω κάποια στιγμή για να παρακολουθήσω τον Φαλ και να νιώσω την ατμόσφαιρα» δήλωσε αρχικά ο Γάλλος MVP για να προσθέσει:

«Όσον αφορά το να επιστρέψω στην Ευρώπη προς το τέλος της καριέρας μου, είναι νωρίς για να πω, θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα, όπως τραυματισμούς και άλλα. Είναι μακρινό. Αν όμως επιστρέψω στην Ευρώπη θα ήθελα να πάω σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Είναι νωρίς όμως, είμαι μόλις 29 χρονών και έχω μπροστά μου πολλά χρόνια στο NBA», κατέληξε σχετικά.

Θυμίζουμε ότι ανάλογη δήλωση είχε κάνει τον περασμένο Μάιο όταν οι Ερυθρόλευκοι του Γιώργου Μπαρτζώκα είχαν κατακλύσει το Βελιγράδι, με περισσότερους από 12.000 φιλάθλους του Ολυμπιακού να μετατρέπουν σε ένα… κόκκινο κολαστήριο την Stark Arena.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς