21.4 C
Athens

Καμαρά: Η Ρόμα έχει εκπληκτικούς φιλάθλους όπως ο Ολυμπιακός

Η Ρόμα παρουσίασε τον Μαντί Καμαρά και οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να του κάνουν ερωτήσεις. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στη μετακίνηση του στην ιταλική ομάδα, στον Ζοζέ Μουρίνιο, στις συμβουλές του Μανωλά, αλλά και στον κόσμο των τζαλορόσι που μοιάζει μ΄αυτούς των Ερυθρολεύκων.

Αναλυτικά:

Για τις προτάσεις που είχε: «Πολλές ομάδες μου έκαναν πρόταση και δεν ήμουν σίγουρος τι να κάνω. Όταν όμως εμφανίστηκε η Ρόμα δεν είχα αμφιβολία. Μίλησα με τον Μουρίνιο που μου εξήγησε το πρότζεκτ και αμέσως επέλεξα να έρθω εδώ. Είμαι περήφανος που εργάζομαι για έναν από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία του ποδοσφαίρου».

Για το αν μίλησε με τον Μανωλά και τον κόσμο της ομάδας: «Ναι, μίλησα με τον Μανωλά, μετά τη συμφωνία με τη Ρόμα. Μου είπε πολλά καλά λόγια για να την ομάδα, πόσο εξαιρετικό κλαμπ είναι και την ζεστασιά που θα βρω εδώ. Ο Ολυμπιακός έχει καταπληκτικούς οπαδούς, όπως και η Ρόμα».

Για τους νέους συμπαίκτες του: «Θέλω να μείνω για αρκετό καιρό, θα ήταν το όνειρό μου και θέλω να δουλέψω για να τα καταφέρω. Το να μοιράζομαι τα αποδυτήρια με παίκτες όπως ο Μάτιτς, ο Κριστάντε, ο Πελεγκρίνι ή ο Βαϊνάλντουμ, με τους οποίος έπαιζε στο PlayStation, με κάνει να νιώθω υπερήφανος».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς