17.6 C
Athens

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση και με μηδενικό ενδιαφέρον της ΟΧΕ για το προϊόν

Η πρεμιέρα στη Handball Premier έχει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, τις δύο ομάδες που μονομάχησαν για τον περυσινό τίτλο που κατέκτησαν τελικά οι Ερυθρόλευκοι στη Χαλκίδα.

Στο «Κασιμάτης» η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τους πρωταθλητές Ελλάδας τη Δευτέρα (19/9) σε μια αναμέτρηση που δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη αλλά αυτό δεν φαίνεται να απασχολεί την ομοσπονδία που… προτιμά live streaming της γηπεδούχου ομάδας αντί να προβληθεί ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι από την ΕΡΤ.

Στην τιμωρημένη ΑΕΚ μπορεί να μην επιβλήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή ποινή κεκλεισμένων των θυρών – βάσει και των όσων είχαν συμβεί – αλλά επιβλήθηκε απαγόρευση τηλεοπτικής μετάδοσης! Μια αδιαμφισβήτητα κακή απόφαση που ταυτόχρονα ευνοεί την ΑΕΚ και θα παίξει με τον κόσμο της κόντρα στους φιλοξενούμενους και σίγουρα δείχνει – σε συνδυασμό με τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η 1η αγωνιστική – πως η σεζόν ξεκινά με πολύ κακούς οιωνούς.

Στην πραγματικότητα, η ΟΧΕ για να προστατέψει το προϊόν της θα μπορούσε να βάλει έστω κλειδάριθμους στην κλήρωση προκειμένου να μην προκύψει – κατά διαβολική σύμπτωση – ντέρμπι από την 1η αγωνιστική.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς