17.6 C
Athens

Έτοιμος για το φιλικό με Προμηθέα ο Ολυμπιακός, μπαίνουν τη Δευτέρα οι Παπανικολάου – Λαρεντζάκης

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας αναχώρησαν για την Πάτρα ενόψει του φιλικού με τον Προμηθέα (17/9) - Ενσωματώνονται τη Δευτέρα Παπανικολάου και Λαρεντζάκης

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι Ερυθρόλευκοι σήμερα (16/09) αναχώρησαν για την Πάτρα, όπου αύριο (17/09, 18:00) θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα σε φιλικό παιχνίδι.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει την ευκαιρία κόντρα στους Πατρινούς να κάνει δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Μιχάλης Λούντζης, ο οποίος επέστρεψε μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με την Εθνική μας Ομάδα. Αντίστοιχα, εκτός έμειναν οι Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Σάσα Βεζένκοφ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, αλλά και ο Μουσταφά Φαλ ο οποίος αγωνίζεται ακόμα με την Εθνική Γαλλίας στο Ευρωμπάσκετ.

Ο Κώστας Παπανικολάου και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (19/09). Αντίθετα, ο Κώστας Σλούκας και ο Τόμας Γουόκαπ θα απουσιάζουν εκείνη τη μέρα, προκειμένου να μεταβούν στη Βαρκελώνη και στη Βαρσοβία αντίστοιχα, για να μετάσχουν σε διαφημιστικά σποτ της Ευρωλίγκα.

Εκτός, θα είναι και ο Άλεκ Πίτερς, ο οποίος θα εκπροσωπήσει τους παίκτες του Ολυμπιακού στο μίτινγκ της ELPA.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς