16.7 C
Athens

Η Χόφενχαϊμ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Σαμασεκού στον Ολυμπιακό

Η γερμανική ομάδα επισημοποίησε την παραχώρηση του αμυντικού χαφ Ντιαντιέ Σαμασεκού στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού

Η Χόφενχαϊμ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Ντιαντιέ Σαμασεκού στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της φετινής σεζόν. Ο διεθνής χαφ από το Μάλι ανανέωσε πρώτα το συμβόλαιό του ως το 2025 και στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα για να υπογράψει στους πρωταθλητές Ελλάδας που αποκτούν έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή για τη θέση «6».

«Ο Ντιαντιέ ήταν εξαιρετικά δυσαρεστημένος με την τρέχουσα κατάσταση και μας προσέγγισε με ένα επείγον αίτημα για μεταγραφή. Με την προοπτική να πάρει περισσότερο χρόνο σε έναν κορυφαίο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός, βρήκαμε μια πολύ καλή λύση προς το συμφέρον όλων, που μας δίνει την επιλογή να επανεκτιμήσουμε την κατάσταση μετά το τέλος της φετινής σεζόν», ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Αλεξάντερ Ρόσεν.

Ο διεθνής αμυντικός χαφ κατέγραψε 86 συμμετοχές από το 2019 που αποκτήθηκε αντί 14.000.000 ευρώ από τη Ζάλτσμπουρκ και μετρά δύο γκολ και πέντε ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς