18.1 C
Athens

Από τον Μπάτλερ μέχρι τον Βινίσιους και τον Κέιλορ Νάβας: Αποθέωση για τους ερυθρόλευκους Χάμες και Μαρσέλο

Παγκόσμιοι αστέρες του ποδοσφαίρου αλλά και του μπάσκετ σχολίασαν κάτω από την ανάρτηση του Μαρσέλο παρέα με τον Χάμες Ροντρίγκες σε ερυθρόλευκο χρώμα με φόντο την κατάμεστη Θύρα 7

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί το πιο εντυπωσιακό μεταγραφικό κλείσιμο της ιστορίας του φέρνοντας στην Ελλάδα δύο πρώην «Galacticos» που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια.

Ο λόγος για τους Χάμες Ροντρίγκες και Μαρσέλο που ενώθηκαν ξανά στον Πειραιά, αυτή τη φορά σε ερυθρόλευκη απόχρωση μετά τη κοινή τους θητεία στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Δύο αστέρες, μα πάνω απ’ όλα δύο καλοί φίλοι που θα ερχόταν στη χώρα μας μόνο για τον Ολυμπιακό. Αδυνατούμε ακόμη να το πιστέψουμε, αλλά είναι αλήθεια και πλέον μένει απλά να τους χαρούμε στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης», από το οποίο αμφότεροι πήραν μία καλή… τζούρα χθες το βράδυ, στην εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι των Πειραιωτών παρά την ήττα από τη Φράιμπουργκ.

Σε ανάρτηση του Βραζιλιάνου μπακ στη social media για την επανένωση με τον καλό του φίλο Χάμες με φόντο την κατάμεστη «Θύρα 7» έγινε μάζωξη αστέρων από κάθε άθλημα, που φρόντισαν να αποθεώσουν τα δύο νέα αστέρια του Ολυμπιακού.

Ανάμεσά τους ο άσος των Μαϊάμι Χιτ και σταρ του NBA, Tζίμι Μπάτλερ, ο νέος ηγέτης της Ρεάλ Βινίσιους Τζούνιορ που έκανε λόγο για «τρομερό δίδυμο» και ο τερματοφύλακας της Παρί, Κέιλορ Νάβας, ο οποίος είχε τα καλύτερα να πει για τους δύο πρώην συμπαίκτες του.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΣΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΗΔΗ ΣΧΕΔΟΝ 1 ΕΚΑΤ. LIKES

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marcelo Vieira (@marcelotwelve)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς