14.3 C
Athens

Ολυμπιακός: Ημέρα ανακοινώσεων (και) η σημερινή, «ερυθρόλευκοι» οι Μπακαμπού, Σαμασεκού και Κασάμι

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις μεταγραφές ακόμα και μετά το πέρας της σχετικής διορίας, φτιάχνοντας το πληρέστερο ρόστερ των τελευταίων ετών με παίκτες από το πάνω ράφι σε όλες τις θέσεις

Ημέρα μεταγραφών ακόμα και μετά τη λήξη της σχετικής διορίας και η σημερινή για τον Ολυμπιακό!

Οι Ερυθρόλευκοι, μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον σπουδαίο Χάμες Ροντρίγκες, προχώρησαν και τις διαδικασίες με 3 ακόμη περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και πλέον μένει απλά να τους ανακοινώσει.

Ο λόγος για τους Σεντρίκ Μπακαμπού, Ντιαντιέ Σαμασεσκού και τον παλιό γνώριμο Παϊτίμ Κασάμι που προβάρουν ήδη τα ερυθρόλευκα σε ένα ρόστερ που όμοιό του δεν έχει υπάρξει ξανά στον Ρέντη.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες δεν μένουν εκεί, καθώς θα υπάρξουν τουλάχιστον δύο ακόμη προσθήκες από την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών. Η πρώτη αφορά έναν επίσης παλιό γνώριμο της «ερυθρόλευκης» κερκίδας και από τους πλέον αγαπητούς, τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός μπακ δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στο Λιμάνι και ο Ολυμπιακός τρέχει ήδη τις διαδικασίες για να τον κάνει δικό του ως ελεύθερο, μέχρι τις 31 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, τρέχουν οι εξελίξεις και τον δεύτερο τερματοφύλακα πίσω από τον Βατσλίκ, με την περίπτωση του Κέιλορ Νάβας (συνεχίζει στην Παρί) να σβήνεται και τους πρωταθλητές Ελλάδας να εξετάζουν άλλες περιπτώσεις από Ελλάδα και Ευρώπη.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς