23.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Την Παρασκευή (16/9) οι ανακοινώσεις για Μπακαμπού και Σαμασεκού, παίρνει σειρά ο Κασάμι

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ανακοινώνουν μέσα στην Παρασκευή τους Σαμασεκού και Μπακαμπού, με τον Κασάμι να ακολουθεί - Προχωρά του Ομάρ και του δεύτερου τερματοφύλακα

Ο Ολυμπιακός εκτός από τον σπουδαίο Χάμες Ροντρίγκες που παρουσιάστηκε στο Καραϊσκάκη, προχώρησε σε ακόμη δύο μεταγραφικές κινήσεις. Συγκεκριμένα απέκτησε τους Σεντρίκ Μπακαμπού και Ντιαντιέ Σαμασεκού, οι οποίοι την Παρασκευή (16/9) θα ανακοινωθούν κι επίσημα.

Οι Πειραιώτες προχώρησαν σε ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες αναμένεται να τους ανεβάσουν επίπεδο. Ο Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μαρσέιγ, βρίσκεται ήδη στη χώρα μας και πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ενώ υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2024.

 

Ο Ντιαντιέ Σαμασεκού αναμένεται στην Ελλάδα και με τη σειρά του θα μπει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Ο νέος αμυντικός χαφ του Ολυμπιακού αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Χόφενχαϊμ και σύμφωνα με τους Γερμανούς η οψιόν αγοράς του θα ανέρχεται στα 12.000.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα, ο Παϊτίμ Κασάμι επιστρέφει κι αυτός στο Λιμάνι ως ελεύθερος και θα ανακοινωθεί τα επόμενα 24ωρα, με τους Ερυθρόλευκους να αφήνουν ακόμα ανοιχτές δύο υποθέσεις. Αυτή του τερματοφύλακα αλλά και αυτή του Ομάρ Ελαμπντελαουί που κυκλοφορεί επίσης ελεύθερος και μπορεί να αποκτηθεί – εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία – ως τις 30 Σεπτεμβρίου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς