17.1 C
Athens

Ντάλιτς: «Ο Λιβάγια ας αποδείξει την ποιότητα του και θα τον υπολογίζω»

Ο προπονητής της Εθνικής Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, υποστήριξε πως ο Μάρκο Λιβάγια, όπως και όλους όσους κάλεσε για πρώτη φορά, θα υπολογίζονται αν αποδείξουν την ποιότητα τους

Η Κροατία μπορεί να βγήκε δεύτερη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ρωσίας, όμως ο Ζλάτκο Ντάλιτς κάλεσε αρκετά νέα πρόσωπα για τον αγώνα με την Πορτογαλία την Πέμπτη.

Ανάμεσα τους βρίσκεται και ο παίκτης της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος κλήθηκε από τον προπονητή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος για πρώτη φορά. Ερωτηθείς για τους «πρωτάρηδες» ο Ζλάτκο Ντάλιτς απάντησε: «Ήρθε η στιγμή για ορισμένους νεότερους παίκτες, με τους οποίους θα δουλέψουμε, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές από το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν θα είναι  στην πρώτη γραμμή. Στην επίθεση έχουμε τον Σαντίνι, τον Τσοπ, τον Λιβάγια. Ας αποδείξουν την ποιότητά τους και θα τους υπολογίζουμε»

Επίσης, πρόσθεσε για την δεύτερη θέση του Μουντιάλ: «Κατακτήσαμε το ασημένιο μετάλλιο, αλλά θα πρέπει να το ξεχάσουμε σιγά σιγά και να στρέψουμε την προσοχή μας σε αυτό που ακολουθεί. Πρέπει να συμφωνήσουμε ότι έχουμε πλέον μεγάλο βάρος στους ώμους μας. Ωστόσο, ελπίζω ότι θα το διαχειριστούμε και θα προχωρήσουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς