20.9 C
Athens

Ερυθρόλευκο reunion: Ομάρ, Κασάμι και στο βάθος… Μιλιβόγεβιτς!

Η τάξη του 2014 παίρνει τον δρόμο της επιστροφής στον Ολυμπιακό, προκειμένου να φέρει χημεία και εμπειρία στο "τρελό" ρόστερ των πρωταθλητών

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την πιο πετυχημένη και εντυπωσιακή μεταγραφική περίοδο της ιστορίας του με κινήσεις τόσο από το πάνω ράφι (Χάμες Ροντρίγκες, Μπακαμπού) όσο και από το πρόσφατο παρελθόν του, επιστρέφοντας κατά κάποιον τρόπο πίσω στο καλοκαίρι του 2014!

Κι αυτό γιατί οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε επαφές και μάλιστα προχωρημένες με τους Παϊτίμ Κασάμι και Ομάρ Ελαμπντελαουί για την επιστροφή τους στο Λιμάνι, ενώ στο βάθος υπάρχει και η προοπτική της εκ νέου συνεργασίας με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς που φημολογείται έντονα ότι θα αποχωρήσει από την Κρίσταλ Πάλας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ελβετός μέσο είναι ο πρώτος που αναμένεται να υπογράψει ξανά συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, καθώς εντός της ημέρας (15/9) θα βρίσκεται ξανά στην Αθήνα για τις τελικές επαφές, προκειμένου ο Ολυμπιακός να προλάβει και τη διορία των μεταγραφών μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Παράλληλα, γίνονται προσπάθειες και για την επιστροφή του αγαπημένου Ομάρ της «ερυθρόλευκης» κερκίδας, που μόλις πριν 2 εβδομάδες έμεινε ελεύθερος από τη Γαλατασαράι. Ο Νορβηγός μπακ δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τα πάντα θα κριθούν μέσα στις επόμενες ώρες (θυμίζουμε ότι για τους ελεύθερους η αγορά είναι ανοιχτή μέχρι τα τέλη του μήνα).

Όσον αφορά τον Σέρβο χαφ και άλλοτε αρχηγό του Ολυμπιακού, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, η περίπτωση του είναι πιο περίπλοκη, αλλά η κοινή επιθυμία των δύο πλευρών για νέα συνεργασία είναι τόσο μεγάλη που δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε deal μέχρι το τέλος της σημερινής ημέρας.

Ερυθρόλευκο reunion, 8 χρόνια μετά!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς