18.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Πειθαρχική δίωξη εις βάρος των Πειραιωτών από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο και η κάκιστη διαιτησία του Φωτιά αποτέλεσε την ιδανική αφορμή προκειμένου η ΕΠΟ να περάσει στην αντεπίθεση κατά του Ολυμπιακού ασκώντας πειθαρχική δίωξη σε βάρος των Ερυθρολεύκων ελέω της ανακοίνωσής τους αμέσως μετά το ματς με τη θεσσαλική ομάδα

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ασκήθηκε σήμερα (15/9) από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Νίκος Μαργαρίτη, με αφορμή την ανακοίνωση των Ερυθρολεύκων για την κάκιστη διαιτησία του Φωτιά στο ματς της περασμένης Κυριακής εναντίον του Βόλου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κ. Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η δίωξη ασκείται διότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός δυσφήμισε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, που περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν τη τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2α, 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς