21.6 C
Athens

Οριστική η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Πάολο Φερνάντες, συνεχίζει ως δανεικός στον Βόλο μέχρι τον Γενάρη

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του από τον ερχόμενο Ιανουάριο ο 24χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με την Ένωση και θα συνεχίσει για τους επόμενους 3,5 μήνες ως δανεικός στον ΝΠΣ Βόλο

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται και τυπικά ο Πάολο Φερνάντες.

Η Ένωση τα βρήκε σε όλα τόσο με τη θεσσαλική ομάδα, όσο και με την πλευρά του παίκτη, με τον 24χρονο άσο να συνεχίζει μέχρι τον ερχόμενο Γενάρη ως δανεικός στον Βόλο και να ενσωματώνεται στους Κιτρινόμαυρους από το ξεκίνημα του 2023.

Τη σχετική μεταγραφική είδηση γνωστοποίησαν με επίσημη ανακοίνωσή τους και οι Θεσσαλοί:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ΠΑΕ ΑΕΚ για την παραχώρηση του Πάολο Φερνάντες από την 1η Ιανουαρίου 2023. Μέχρι τότε ο Πάολο Φερνάντες θα ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του Βόλου», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην εν λόγω ανακοίνωση.

Ο Φερνάντες βρίσκεται στην ομάδα της Μαγνησίας από το καλοκαίρι του 2021 και πέρυσι μέτρησε 6 γκολ και 3 ασίστ σε 30 παιχνίδια με τη φανέλα του Βόλου.

Μέχρι τώρα στη φετινή αγωνιστική χρονιά έχει πετύχει ένα γκολ και έχει μοιράσει δύο ασίστ, όντας ο απόλυτος ρυθμιστής της μεσοεπιθετικής γραμμής των Θεσσαλών, που πάντως δεν δυσκολεύτηκαν, όπως και στην περίπτωση Φαν Βέερτ, να δώσουν την θετική τους απάντηση στην πρόταση της ΑΕΚ, κρατώντας πάντως τον παίκτη μέχρι το μισό της σεζόν με τη μορφή δανεισμού.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς