15 C
Athens

Τρομερή δήλωση του προπονητή της Πολωνίας: «Οι παίκτες μου έχουν κάτι αρ@@@@α σαν καρπούζια»

Η Πολωνία πέτυχε τη μεγαλύτερη έκπληξη των τελευταίων ετών σε Eurobasket αφήνοντας εκτός την κάτοχο του τίτλου Σλοβενία, που έμεινε με τα παράπονα για τη διαιτησία, τη στιγμή που οι μαχητικοί Πολωνοί… ακόμη τους βομβαρδίζουν από τα 6,75μ.

Σλοβενία – Πολωνία: Τα highlights από την επική πρόκριση των Πολωνών στην τετράδα του Eurobasket

Ο Κροάτης τεχνικός (με πολωνική υπηκοότητα) Ίγκορ Μίλισιτς ήταν ιδιαίτερα γλαφυρός και εκφραστικός στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι που χάρισε στην ομάδα του το εισιτήριο για την τετράδα της διοργάνωσης, αναφέροντας πως οι παίκτες του έχουν «αρχ….α σαν καρπούζια».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαστε χαρούμενοι. Οι παίκτες μου έχουν αρχ… σαν καρπούζια και καρδιά σαν την σελήνη», ανέφερε ο τεχνικός της εθνικής ομάδας της Πολωνίας και συνέχισε την αναφορά του στο παιχνίδι.

«Οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα και έκαναν την ανατροπή, γα αυτό παίξαμε έτσι στην τέταρτη περίοδο. Πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε την Σλοβενία, ετοιμάσαμε ένα πλάνο, αλλά το σημαντικότερο ήταν ότι οι παίκτες είχαν πίστη. Ήμασταν ενωμένοι από την περίοδο της προετοιμασία. Όταν παίζεις με την καρδιά σου, όταν όλοι έχουν πίστη, όταν όλοι δίνουν το 110%, όλα μπορούσαν να συμβούν. Οι παίκτες μου έδωσαν το 150%, ίσως το 200% σε αυτό το παιχνίδι», κατάληξε.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς