16.7 C
Athens

Champions League: «Τριάρα» της Μίλαν στη Ντινάμο, απόλυτη μοιρασιά για Σαχτάρ και Σέλτικ (vid)

Η Μίλαν συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις σε Ιταλία και Ευρώπη.

Οι ροσονέρι πανηγύρισαν την πρώτη τους φετινή νίκη στους ομίλους του Champions League με άνετη «τριάρα» κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ που μάλλον ξέμεινε από φαντασία μετά τη μεγάλη της νίκη επί της Τσέλσι μία εβδομάδα νωρίτερα.

Την ίδια ώρα η Σαχτάρ «φιλοξενούσε» τη Σέλτικ με τις δύο ομάδες να μοιράζονται εντυπώσεις και από έναν βαθμό, με το τελικό 1-1 να φαντάζει δίκαιο βάσει της εικόνας του αγώνα. Στο παιχνίδι πέρασε ως αλλαγή και αγωνίστηκε για 29 λεπτά δίχως να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Τα γκολ πέτυχαν δύο παίκτες των Ουκρανών! Ο Μπονταρένκο με αυτογκόλ για το προβάδισμα των Σκωτσέζων στο 10′ με τον Μούντρικ να ισοφαρίζει στο 29′ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Μιλανέζοι κυριάρχησαν πλήρως από το ξεκίνημα του αγώνα στο Σαν Σίρο, στο οποίο είχαν να επικρατήσουν σε ματς για το Champions League ως γηπεδούχοι από το 2013!

Με σκόρερ τους Ζιρού με πέναλτι, Σάλεμακερς και Πόμπεγκα η ομάδα του Πιόλι δεν άφησε επιλογή στους Κροάτες και συνεχίζει αήττητη στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης, αφήνοντας την ομάδα του Ζάγκρεμπ στους 3 βαθμούς.

Για τη Ντινάμο είχε μειώσει προσωρινά με τον Όρσιτς στπ 56′ αλλά αυτό δεν ήταν ικανό για το comeback.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς