17.2 C
Athens

Γουόκαπ: Νιώθω πολύ πιο άνετα και έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση φέτος

Ο Αμερικανός άσος των Πειραιωτών έχει ξεκινήσει... ζεστός και τη φετινή σεζόν, στην οποία όπως τόνισε νιώθει πιο άνετος και γεμάτος αυτοπεποίθηση κάθε φορά που αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη

Ο Τόμας Γουόκαπ αποτέλεσε έναν από τους παίκτες – κλειδιά του Γιώργου Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό την περσινή περίοδο, στην οποία πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του το νταμπλ στην Ελλάδα και την παρουσία στο Final-4 του Βελιγραδίου στη Euroleague.

Ο Αμερικανός άσος των Πειραιωτών έχει ξεκινήσει… ζεστός και τη φετινή σεζόν με τα πρώτα φιλικά επί ελληνικού και τουρκικού εδάφους και σε δηλώσεις του στο κανάλι του Οlympiacos TV δήλωσε ότι φέτος νιώθει ακόμα πιο άνετος και γεμάτος αυτοπεποίθηση κάε φορά που μπαίνει στο παρκέ με τα ερυθρόλευκα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν. Είμαι ενθουσιασμένος με το πως κυλά η προετοιμασία. Οι καινούργιοι παίκτες είναι σπουδαίοι, είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικοί και θεωρώ πως αυτό είναι το πρώτο ‘κουτάκι’ που πρέπει να τσεκάρουμε. Εκτός αυτών, όλοι έχουν καλό χαρακτήρα», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ και συνέχισε:

«Τώρα περιμένουμε την υπόλοιπη ομάδα να επιστρέψει. Είμαι ενθουσιασμένος που θα ενταχθούν και θα συνεργαστούμε σε αυτό που ήδη χτίζουμε. Όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτό».

Επί προσωπικού και με αφορμή τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στις φιλικές αναμετρήσεις των «ερυθρολεύκων», σχολίασε: «Είμαι χαρούμενος εδώ που βρίσκομαι. Θέλω να συνεχίσω να ‘χτίζω’ και να προοδεύω. Είναι πάντα πιο εύκολο να επιστρέφεις σε ένα μέρος για δεύτερη χρονιά. Νιώθω πολύ πιο άνετα και έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Γενικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν και ανυπομονώ να δω πως θα πάει!».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς