19.1 C
Athens

Euroleague: Οι ευχές Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού σε Μποντίρογκα και Γκλίκμαν

Oι Ντέγιαν Μποντιρόγκα και Μαρσάλ Γκλίκμαν είναι τα νέα αφεντικά της Euroleague, με τον πρώτο να αναλαμβάνει χρέη διευθυντή της Λίγκας και τον δεύτερο αυτόν του CEO.

Η Euroleague άλλαξε και τυπικά σελίδα σήμερα με την ανακοίνωση της τοποθέτησης του Ντέγιαν Μποντίρογκα στη θέση του προέδρου και του Μάρσαλ Γκλίκμαν σε εκείνη του CEO. H Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 καθίσταται ιστορική ημερομηνία αφού μετά από 22 χρόνια λαμβάνει τέλος και επίσημα η εποχή Μπερτομέου.

Επίσημο: Νέος πρόεδρος της Euroleague ο Μποντίρογκα, CEO ο Μάρσαλ Γκλίκμαν

Οι δύο άνδρες αναλαμβάνουν από σήμερα (14/9) το δύσκολο έργο να διοικήσουν το «καράβι» της Euroleague και μετά τη σχετική ανακοίνωση της ανάληψης των νέων καθηκόντων τους δέχθηκαν τα συγχαρητήρια από σχεδόν όλες τις ομάδες της διοργάνωσης, ανάμεσα τους και οι «δικές μας», Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Οι Πειραιώτες έγραψαν μέσω Twitter: «Τις καλύτερες ευχές στον νέο πρόεδρο της Ευρωλίγκας Ντέγιαν Μποντιρόγκα και τον νέο acting CEO, Μαρσάλ Γκλίκμαν. Ευχόμαστε να έχετε ένα μακρύ και πετυχημένο ταξίδι μαζί».

Για τον ίδιο λόγο τοποθετήθηκε στα social media και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ευχόμαστε στον νέο πρόεδρο της Euroleague, Nτέγιαν Μποντιρόγκα και τον νέο CEO Μαρσάλ Γκλίκμαν τα καλύτερα στα νέα τους καθήκοντα. Συγχαρητήρια».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς