16.6 C
Athens

Γάμος στο… «Game of Thrones»: Παντρεύτηκαν «Τζον Σνόου» και «Ινγκριντ»

Ο Κιτ Χάρινγκτον και η Ρόουζ Λέσλι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε ένα κάστρο 900 ετών στη Σκωτία που ανήκει στην οικογένεια της νύφης

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν το Σάββατο οι ηθοποιοί Κιτ Χάρινγκτον και Ρόουζ Λέσλι, που έγιναν γνωστοί και αγαπήθηκαν από το κοινό μέσα από τη σειρά της ΗΒΟ, Game of Thrones.

Oι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στην διάρκεια των γυρισμάτων, όταν ο «Τζον Σνόου» σύμφωνα με το σενάριο γνώρισε και συνδέθηκε ερωτικά με την «Ινγκριντ», μία «άγρια» που κατοικούσε πέρα από το Τείχος. Η Λέσλι έφυγε από το καστ το 2014 και σήμερα παίζει στη δραματική δικαστική σειρά «The Good Fight».

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τους αρραβώνες του τον περασμένο Σεπτέμβριο με αγγελία τους Τάιμς του Λονδίνου.

Ο «Τζον Σνόου» και η «Ινγκριντ» που είναι και οι δύο 31 ετών, παντρεύτηκαν στο κάστρο Γουάρντχιλ στην Σκωτία, σε μία τεράστια ιδιοκτησία που ανήκει στην οικογένεια της Ρόουζ τα τελευταία 900 χρόνια.

Ο Κιτ Χάρινγκτον έφτασε πρώτος στην εκκλησία, συνοδευόμενος από τον κουμπάρο του. Φορώντας ένα παραδοσιακό κοστούμι και γεμάτος καμάρι περπάτησε στον αύλειο χώρο, χαιρετώντας όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή, αλλά και όσους φανς «ανακάλυψαν» την μυστική τοποθεσία που θα γινόταν ο γάμος.

Χωρίς να αποχωριστεί τόσο τα γένια του, όσο και τα πλούσια μαλλιά του, άφησε ξεκούμπωτο το σακάκι του, ενώ επέλεξε να μην φορέσει καπέλο.

Η νύφη, τηρώντας το έθιμο του στησίματος του γαμπρού, έφτασε… μία ώρα μετά στην εκκλησία, με ένα Land Rover, μαζί με τον πατέρα της. Φορούσε ένα νυφικό από δαντέλα στο χρώμα του ελεφαντόδοντου και πέπλο στερεωμένο με λουλούδια στο κεφάλι της και χαμογελούσε διαρκώς σε όλους από τη στιγμή που βγήκε από το αυτοκίνητο.

Ο κύριος Λέσλι, εμφανίστηκε με κιλτ, μακριές κάλτσες, κόκκινες καλτσοδέτες, και το παραδοσιακό σκωτσέζικο τσαντάκι.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν οι συμπρωταγωνιστές τους στο «Game of Thrones», Εμίλια Κλαρκ (Daenerys Targaryen), Πίτερ Ντίνκλεϊτζ (Tyrion Lannister), Μέισι Γουίλιαμς (Arya Stark), Σόφι Τέρνερ (Sansa Stark), Τζον Μπράντλεϊ-Γουέστ (Samwell Tarly), Λίαμ Κάνινγχαμ (Davos Seaworth), Τζέμα Γουέλαν (Yara Greyjoy).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς