25 C
Athens

Σπόρτινγκ Λισαβόνας: «Χάσαμε τον Τουρέ από τον Ολυμπιακό»

Ο υποψήφιος πρόεδρος για την προεδρία της Σπόρτινγκ, Πέδρο Μαδέιρα, παραδέχθηκε ότι προσπάθησε να κλείσει τον Τουρέ για λογαριασμό των «λιονταριών»

Από την μια είναι η Άρσεναλ, από την άλλη βγαίνει και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας χαμένη από τον Ολυμπιακό στην περίπτωση του Γιάγια Τουρέ.

Αυτό ισχυρίστηκε ο υποψήφιος πρόεδρος των «λιονταριών», Πέδρο Μαδέιρα Ροδρίγκες, στην προεκλογική του ομιλία, τέσσερις μέρες πριν ψηφίσουν τα μέλη για το νέο επικεφαλή του συλλόγου.

«Είμαι πολύ κοντά στο να παρουσιάσω παίκτες που θα είναι άμεσα διαθέσιμοι στη Σπόρτινγκ. Εάν ήθελα, θα παρουσίαζα σήμερα τρεις παίκτες. Μόνο που δεν μπορώ να τους ανακοινώσω σήμερα, γιατί δεν μπορώ να ξεπεράσω ένα όριο. Θα ήταν πολύ εύκολο να παρουσιάσω τώρα τους τρεις παίκτες. Είναι ξένοι. Ένας αριστερός μπακ, ένας κεντρικός επιθετικός κι ένας μεγάλος πρωταθλητής, ένας άνθρωπος για τ’ αποδυτήρια όπως ο Πίτερ Σμάιχελ. Είναι ο Τζον Τέρι», είπε ο Μαδέιρα και αναφέρθηκε εμμέσως στον Τουρέ:

«Παίκτες που είναι ελεύθεροι. Δυστυχώς χάσαμε τον Μαρκίζιο (σ.σ. ανακοινώθηκε από τη Ζενίτ), θα ήταν παίκτης μας εάν ήμουν πρόεδρος από την περασμένη εβδομάδα. Σήμερα χάσαμε έναν παίκτη που πήγε στον Ολυμπιακό (σ.σ.Γιαγιά Τουρέ σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα O’Jogo)».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς