16.4 C
Athens

Ζινκερνάγκελ: Ο προηγούμενος προπονητής με ήθελε, δεν θα έπαιζα πολύ με τον καινούργιο

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους λόγους που τον οδήγησαν να ζητήσει τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό

Για τους λόγους που επέλεξε τη Σταντάρ Λιέγης αλλά και για το ότι παραχωρήθηκε από τον Ολυμπιακό μίλησε ο Φιλίπ Ζινκερνάγκελ κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του στα βέλγικα Μέσα από τον σύλλογο.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός υποστήριξε πως ήταν επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς και δεν θα έβρισκε χρόνο με τον Κάρλος Κορμπεράν για αυτό και προτιμήθηκε να δοθεί δανεικός.

«Δεν με έβλεπα να παίζω για τον νέο προπονητή, ήταν ο προηγούμενος προπονητής αυτός που πραγματικά με ήθελε. Δεν θα έπαιζα γι’ αυτό και αποφάσισα να φύγω. Θα μπορούσα να μείνω αλλά δεν θα έπαιζα πολύ κι έχω ανάγκη να παίζω. Επέλεξα τη Σταντάρ γιατί γνωρίζω ότι είναι υπέροχος σύλλογος παρότι δεν τα πήγαινε καλά τα τελευταία χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δανός και πρόσθεσε για τον τεχνικό της Σταντάρ:

«Δεν ήξερα σε προσωπικό επίπεδο τον Ρόνι Ντέιλα, αλλά ήξερα τον τρόπο παιχνιδιού του. Παίζω στη θέση «10» στο 3-5-2 όπως την προηγούμενη σεζόν στη Νότιγχαμ, διαφορετικά στα άκρα. Θέλω να δημιουργώ πολλές ευκαιρίες στο γήπεδο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς