22.6 C
Athens

Τότι: Έπεσα σε κατάθλιψη όταν ανακάλυψα ότι η γυναίκα μου με απατά

Για την περίοδο της ζωής του όπου υπέφερε από κατάθλιψη, εξαιτίας της κρίσης στον γάμο του με την πρώην πια σύζυγό του, Ιλάρι Μπλάσι, μίλησε ο Φραντσέσκο Τότι.

Ο 45χρονος εμβληματικός αρχηγός της Ρόμα βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τη μητέρα των τριών παιδιών του και τόνισε ότι η απιστία της τον έριξε σε κατάθλιψη: «Έζησα μια δύσκολη περίοδο, πρώτα γιατί σταμάτησα να παίζω και μετά γιατί πέθανε ο πατέρας μου λόγω Covid. Επίσης πέρασα κι εγώ άσχημα τον Covid για 15 ημέρες, αλλά η γυναίκα μου, όταν τη χρειαζόμουν περισσότερο, δεν ήταν εκεί», δήλωσε ο Τότι στην «Corriere Della Sera».

Αναφερόμενος στη σχέση του με τη νέα του σύντροφο, Νοέμι Μπόκι, ο Τότι ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν εκείνος που έβαλε το τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους.

«Δεν είναι αλήθεια ότι ήμουν ο πρώτος που απάτησε. Είπα ότι δεν πρόκειται να μιλήσω και δεν το έκανα, αλλά έχω διαβάσει πάρα πολλές ανακρίβειες τις τελευταίες εβδομάδες. Κάποιοι έχουν κάνει ακόμη τα παιδιά μου να υποφέρουν.

Τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους άρχισα να φτάνουν στα αυτιά μου φήμες ότι η Ιλάρι έχει παράλληλη σχέση. Για την ακρίβεια, περισσότερες από μία. Δεν το είχα κάνει ποτέ επί είκοσι χρόνια, αλλά όταν με προειδοποίησαν διαφορετικοί άνθρωποι, τους οποίους εμπιστεύομαι, άρχισα να υποψιάζομαι.

Κοίταξα το κινητό της και είδα ότι υπήρχε ένα τρίτο άτομο. Οι αποδείξεις ήταν μπροστά μου. Και αυτό με οδήγησε στην κατάθλιψη. Δεν μπορούσα πια να προσποιούμαι ότι δεν συνέβαινε τίποτα, δεν ήμουν πια εγώ, ήταν κάποιος άλλος. Βγήκα από αυτή την κατάσταση χάρη στη Νοέμι», κατέληξε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς