16.1 C
Athens

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Έρχεται η εποχή Παϊρότζ

Η συμφωνία μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, για την αλλαγή σκυτάλης στον Παναθηναϊκό, ολοκληρώθηκε

Ελάχιστα πράγματα μένουν για να μεταβιβαστούν οι μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και να γίνει η οριστική αλλαγή σκυτάλης.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας είχε επαφές με τον Γιάννη Αλαφούζο, με τους δύο άνδρες να τα βρίσκουν σχεδόν σε όλα και το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή των απαραίτητων εγγράφων, ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Μάλιστα οι νομικοί εκπρόσωποι των δύο πλευρών έχουν επωμιστεί τη σύνταξη των κειμένων που θα ορίζουν την μεταβίβαση των μετοχών των «πρασίνων» στον Πιεμπονγκσάντ, όπου θα σημαίνει και η έναρξη εποχή του Παϊροτζ στο «τριφύλλι».

Για να φτάσουμε στην πλήρη συμφωνία των Πιεμπονγκσάντ και Αλαφούζου, για την αλλαγή σκυτάλης του Παναθηναϊκού, χρειάστηκαν αρκετές πολύωρες συσκέψεις των δύο επιτελείων τους τελευταίους μήνες, καθώς υπήρχαν αρκετά θέματα προς διευθέτηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο τριήμερο, που οι συζητήσεις είχαν μπει στην τελική ευθεία, είχαν προκύψει ορισμένα ζητήματα που έπρεπε να διευκρινιστούν άμεσα και μέσα στις ημερομηνίες που είχαν συμφωνηθεί.

Έτσι στις 21 Σεπτεμβρίου ο Παϊρότζ θα κάνει την πρώτη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ομάδα, ύψους 10 εκ. ευρώ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς