17.9 C
Athens

Λίβερπουλ: Προορίζεται για βασικός με Άγιαξ και Τσέλσι ο Τσιμίκας

Το απουσιολόγιο του Γιούργκεν Κλοπ μεγαλώνει καθώς προστέθηκε εσχάτως προστέθηκε και το όνομα του Άντι Ρόμπερτσον - Αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στα επόμενα δύο κρίσιμα παιχνίδια των Κόκκινων ο Κώστας Τσιμίκας

Ο Κώστας Τσιμίκας αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στα επόμενα δύο παιχνίδια της Λίβερπουλ με Άγιαξ και Τσέλσι καθώς ο Άντι Ρόμπερτσον τέθηκε νοκ άουτ με τραυματισμό όπως επιβεβαίωσαν οι Κόκκινοι διά στόματος Γιούργκεν Κλοπ.

«Ο Ρόμπερτσον τώρα δεν βρίσκεται στο 100% λόγω ενοχλήσεων. Θα είναι εκτός τουλάχιστον ως τη διακοπή των εθνικών ομάδων», υποστήριξε ο Γερμανός που βλέπει διαρκώς το απουσιολόγιό του να μεγαλώνει.

Έτσι, ο διεθνής Έλληνας μπακ αναμένεται να βρίσκεται στο βασικό σχήμα για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άγιαξ όπου η Λίβερπουλ θέλει μόνο νίκη μετά τη βαριά ήττα στη Νάπολι.

Μάλιστα, ο Τσιμίκας θα αγωνιστεί και την Κυριακή στο ντέρμπι με την Τσέλσι στο Λονδίνο. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε πέντε αναμετρήσεις όλες ως αλλαγή, ενώ μετρά δύο ασίστ στο 9-0 απέναντι στην Μπόρνμουθ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς