17.3 C
Athens

Φενέρ – Ολυμπιακός: Δεύτερη δοκιμασία στην Πόλη, ευκαιρία για νέα συμπεράσματα από Μπαρτζώκα

Οι Ερυθρόλευκοι δοκιμάζονται για δεύτερη φορά μέσα σε 72 ώρες στην Ulker Arena κόντρα στην Φενέρμπαχτσε που θα έχει ξανά σημαντικές απουσίες αλλά αυτή τη φορά τον κόσμο στο πλευρό της

Ο Ολυμπιακός της σεζόν 2022-23 συνεχίζει την προετοιμασία του με φόντο τη νέα σεζόν των εξίσου υψηλών απαιτήσεων αλλά και προσδοκιών σε Ελλάδα και Ευρώπη, με το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην ισχυρή Φενέρμπαχτσε επί τουρκικού εδάφους.

Για την ακρίβεια δεύτερο φιλικό κόντρα στην ίδια ομάδα σε διάστημα 78 ωρών, με το πρώτο τεστ να έχει θετικό πρόσημο για τους Πειραιώτες αφού επιβλήθηκαν με 74-66 έχοντας αρκετούς θετικούς παράγοντες στο παιχνίδι τους και κερδίζοντας το πολύ καλό σουτ του Τζορτζ Πάπας, ο οποίος απέδειξε ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ της νέας χρονιάς ως υπολογίσιμο γρανάζι της ανανεωμένης «μηχανής» του Μπαρτζώκα.

Στο σημερινό (12/9, 20:30) φιλικό οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν νέα σχήματα και πρόσωπα, έχοντας πάντα τις σημαντικές απουσίες των διεθνών (Σλούκα, Λαρεντζάκη, Παπανικολάου, Λούντζη, Φαλ) αλλά και του Σάσα Βεζένκοφ που δεν δικαιούται μερικές ημέρες ξεκούρασης μετά την εξαιρετική παρουσία του στο Eurobasket με την εθνική Βουλγαρίας.

Στον αντίποδα, απουσίες έχει και η Φενέρ που θα παραταχθεί χωρίς τον προπονητή της (Δημήτρη Ιτούδη) αλλά και τον Νικ Καλάθη, αμφότεροι οι οποίοι βρίσκονται στο Βερολίνο τιμώντας το εθνόσημο.

Μάλιστα, στο αποψινό ματς οι κερκίδες της «Ulker Arena» θα γεμίσουν ξανά ζωή, καθώς θυμίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι είχε διεξαχθεί σε κλειστές πόρτες.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς