24 C
Athens

Παρακολούθησε από κοντά το Ολυμπιακός – Βόλος ο Κασάμι, γίνονται προσπάθειες για την επιστροφή του

Ο 30χρονος Ελβετός μέσος που είναι ιδιαίτερα αγαπητός από τον κόσμο του Ολυμπιακού βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο φαληρικό γήπεδο και απ’ ότι φαίνεται ο λόγος της παρουσίας του στην Ελλάδα έχει διπλή ανάγνωση

Ένας -όχι και τόσο- παλιός γνώριμος βρέθηκες στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ του Σαββάτου προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Βόλο.

Ο λόγος για τον Παϊτίμ Κασάμι ο οποίος βρέθηκε χθες (11/9) στις σουίτες του φαληρικού γηπέδου και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για το ενδεχόμενο της επιστροφής του στον Ολυμπιακό έπειτα από 6 χρόνια!

Ο Ελβετός μέσος από τη στιγμή που πήρε τη μεταγραφή του από τους Πειραιώτες στη Νότιγχαμ Φόρεστ πίσω στο 2016 είναι εμφανές ότι δεν έχει ξεχάσει αλλά ούτε και ξεγράψει τους πρωταθλητές Ελλάδας που, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, συνομιλούν μαζί του για το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας από φέτος, ειδικότερα από τη στιγμή που ο 30χρονος μέσος κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά μετά τη θητεία του στη Βασιλεία.

Ο Κασάμι έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό για 2 σεζόν (2014-2016) καταγράφοντας συνολικά 66 συμμετοχές με 9 τέρματα και ισάριθμες ασίστ. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο της ομάδας, ενώ έχει γίνει και στο πρόσφατο παρελθόν προσπάθεια για την επιστροφή του που δεν κατέληξε σε συμφωνία. Φέτος, όμως, είναι αλλιώς…

Σημειώνεται ότι ακόμα και στην περίπτωση απόκτησης του Κασάμι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί και για έναν ακόμη χαφ, καθότι ο Ελβετός μέσος αγωνίζεται κυρίως ως «8άρι» και στον Πειραιά αναζητούν κάποιον να πλαισιώσει τους Εμβιλά, Κούντε και Ίνμπομ Χουάνγκ στο «6».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς