22.7 C
Athens

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάκης Χάβος συμφώνησε με τη Λαμία

Μέσα στην ημέρα θα ανακοινωθεί το διαζύγιο με τον Μπάμπη Τεννέ και ακολούθως η Λαμία θα ανακοινώσει την πρόσληψη του Μάκη Χάβου

Ο Μάκης Χάβος συμφώνησε με τη Λαμία να αναλάβει την τεχνική ηγεσία μετά από συζητήσεις που είχε με τον μεγαλομέτοχο Πανουργιά Παπαϊωάννου. Η πρώτη κρούση στον Χάβο έγινε την προηγούμενη εβδομάδα και η επίσημη πρόταση έγινε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση Παπαϊωάννου – Χάβου κατά την οποία υπήρξε συμφωνία και σήμερα το πρωί τακτοποιήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο διοικητικός ταγός της ομάδας της Φθιώτιδας πήρε την απόφαση να αντικαταστήσει τον Μπάμπη Τεννέ αφού διαπίστωσε ότι η εικόνα που παρουσίασε η Λαμία στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, δεν ήταν καθόλου καλή και κάτι έπρεπε να αλλάξει.

Σε αυτές τις περιπτώσεις αυτός που «πληρώνει το μάρμαρο» είναι ο προπονητής κι έτσι ο Μπάμπης Τεννές θα αποτελέσει παρελθόν σε λίγες ώρες. Η Λαμία, εντός της ημέρας, θα γνωστοποιήσει το τέλος της συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή και στη συνέχεια θα ανακοινώσει τον Μάκη Χάβο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς