19.7 C
Athens

Λοριάν – Ναντ 3-2: Ανήμπορη για ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Μουστουά»

Η Ναντ πανηγύρισε την Πέμπτη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό στη Γαλλία με γκολ στις καθυστερήσεις (2-1) αλλά μερικά 24ωρα αργότερα τα Καναρίνια προσγειώθηκαν απότομα στην εγχώρια πραγματικότητα καθώς ηττήθηκαν με 3-2 στην έδρα της Λοριάν.

Η ομάδα του Αντονί Κομπουαρέ βρίσκεται πια στη 15η θέση και βρίσκεται στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη ενώ η Λοριάν ανέβηκε στην τετράδα.

Ο Γκαναγκό άνοιξε το σκορ νωρίς για τους φιλοξενούμενους ωστόσο στο 19′ ο Ουατάρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1.

Ο Λε Μπρις έριξε στο ματς έναν ταλαντούχο επιθετικό, τον Καθλίν που αποκτήθηκε από την Γκινγκάμπ και τρία λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς (60′) με ένα τρομερό φαλτσαριστό σουτ έκανε το 2-1 στο 60′.

Ο Κονέ που επίσης πέρασε αλλαγή έγραψε το 3-1 στο 74′ με τη Ναντ να μειώνει απλώς με τον Σίμον στο 85′ και να παραμένει με μια νίκη σε σύνολο επτά αγωνιστικών.

Για τη Ναντ αγωνίστηκαν οι: Λαφόν, Άπια (62′ Μπλας), Καστελέτο, Παλουά, Μερλέν, Σισοκό (90′ Ντουσέ), Ζιροτό (90′ Μπαμπά), Τσιριβέγια (61′ Μοχάμεντ), Γκεσάν (62′ Κόρτσια), Γκαναγκό, Σίμον

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς