26.1 C
Athens

Μπολομπόι: Είδαμε την πρόοδο που κάνουμε, ανυπομονούμε για το δεύτερο φιλικό

Ο Τζόελ Μπολομπόι σημείωσε 14 πόντους στη φιλική νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία με 74-66.

Ο σέντερ του Ολυμπιακού υποστήριξε στις δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ερυθρόλευκης ΚΑΕ πως η ομάδα του ανυπομονεί και για το φιλικό της Δευτέρας (παρουσία οπαδών της Φενέρ) και τόνισε πως άπαντες καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια και σημειώνουν διαρκή πρόοδο στην προετοιμασία.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη στο πρώτο φιλικό στην Τουρκία: «Χθες ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Σίγουρα ήταν κλειστό ματς, αλλά είδαμε την πρόοδο που κάνουμε. Δουλέψαμε πολύ στην άμυνα και επιθετικά προσπαθήσαμε να κάνουμε πιο απλά τα πράγματα. Όλοι εδώ καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια, τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά. Νιώσαμε καλά που παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα, κάτι που μας βοήθησε να δούμε που βρισκόμαστε».

Για το δεύτερο φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε: «Ανυπομονούμε για τον αγώνα της Δευτέρας. Θα είναι κάτι σαν το πρώτο επίσημο παιχνίδι, καθώς θα είναι ανοικτό στο κοινό. Θα έρθουν αρκετοί φίλαθλοι. Όλοι ανυπομονούμε. Θα είναι ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι, για τον επιπλέον λόγο ότι κερδίσαμε το χθεσινό ματς. Περιμένουμε πως θα είναι πιο επιθετικοί και ακόμη πιο συγκεντρωμένοι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς