26.1 C
Athens

Πάλμα: Νίκη στην Τρίπολη για να τρέξουμε ένα νέο νικηφόρο σερί

Ο Λουίς Πάλμα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής μέχρι τώρα στη νέα σεζόν του Άρη έχοντας εκκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν, ενώ πλέον έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε εκτός ενδεκάδας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο άσος από την Ονδούρα μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει του αποψινού (21:30) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής στη Super League και, μεταξύ άλλων, τόνισε πως είναι μία καλή ευκαιρία για την ομάδα του να φύγει με το τρίποντο από την Αρκαδία για να τρέξει ένα νέο νικηφόρο σερί από εδώ και στο εξής στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πάλμα:

Για το πόσο έτοιμος είναι ο Άρης: «Είμαστε 100% έτοιμοι. Έχουμε προπονηθεί πολύ καλά. Και θα πάμε στο παιχνίδι για να ψάξουμε τη νίκη, τους τρεις βαθμούς».

Για το αν είναι κομβικό το παιχνίδι με τον Αστέρα: «Είναι πολύ σημαντικό ματς. Εμείς ως ποδοσφαιριστές του Άρη έχουμε την ευθύνη να μπαίνουμε μέσα σ’ ένα παιχνίδι και να κερδίζουμε κι αυτό ελπίζουμε: να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στην Τρίπολη για να ξεκινήσουμε ένα καινούριο νικηφόρο σερί».

Για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του: «Είναι οι στόχοι της ομάδας. Το να βρίσκομαι στην ομάδα του Άρη και το να φοράω τη φανέλα με το έμβλημα της ομάδας είναι πολύ μεγάλη ευθύνη για μένα. Θεωρώ πως για την ομάδα και τη φανέλα παίζω στο 100%, προπονούμαι στο 100%. Υπήρχε σίγουρα αυτή η κακιά στιγμή του αποκλεισμού από την Ευρώπη, αλλά εμείς θα παίζουμε διαρκώς για να μπορέσουμε να φτάσουμε στους στόχους μας, που είναι πολύ υψηλοί αυτή τη χρονιά».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς