21.4 C
Athens

Τα αποθεωτικά λόγια των αρχηγών του Ολυμπιακού για τον Μαρσέλο

Έσταξαν… μέλι για τον σπουδαίο Βραζιλιάνο σταρ οι αρχηγοί του Ολυμπιακού, που ανυπομονούν να μοιραστούν το γήπεδο μαζί του με φόντο τις επιτυχίες για την ομάδα

Αφού αποθεώθηκε όπως του άρμοζε από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στο φλεγόμενο Καραϊσκάκη, ο Μαρσέλο γνώρισε εφάμιλλη αποθέωση και από τους νέους του συμπαίκτες στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Για την ακρίβεια, οι αρχηγοί των Ερυθρολεύκων από το φετινό ρόστερ κλήθηκαν να μιλήσουν για τη σπουδαία μεταγραφή του Βραζιλιάνου αστέρα στην ομάδα τους έχοντας φυσικά μόνο θαυμασμό προς το πρόσωπό του αλλά και ανυπομονησία να μοιραστούν το γήπεδο μαζί του, με φόντο τις επιτυχίες του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις.

ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ MATCH PROGRAMME ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Βρσάλικο και Εμβιλά στο match programme του αγώνα με τον Βόλο για να καλωσορίσουν τον άλλοτε αρχηγό της Ρεάλ στον Πειραιά.

Ανδρέας Μπουχαλάκης: «Καλωσορίζουμε τον Μαρσέλο με μεγάλη μας χαρά και τιμή γι’ αυτά που έχει καταφέρει. Αδιαμφισβήτητα μόνο να κερδίσουμε έχουμε ως ομάδα και ως παίκτες ξεχωριστά. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί του και μέσα στο γήπεδο να μας βοηθήσει να βελτιωθούμε.

Να τον βοηθήσουμε κι εμείς από την πλευρά μας να προσαρμοστεί. Εκείνος από την πλευρά του με τις εμπειρίες του και τις παραστάσεις του στο κορυφαίο επίπεδο να μας βοηθήσει να εξελιχθούμε, να μεγαλώσουμε και να καταφέρουμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα όλοι μαζί. Είναι τιμή μας και χαρά μας».

Γιουσέφ Ελ Αραμπί: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε ο Μαρσέλο, επειδή είναι μεγάλος παίκτης. Είναι σημαντικό να έχουμε στα αποδυτήρια έναν παίκτη σαν αυτόν, το καταλαβαίνουμε όλοι. Είναι καλό για τον Ολυμπιακό να έχει έναν παίκτη σαν αυτόν και είναι καλό για τους νέους να τον βλέπουν και να δουλεύουν μαζί του. Εμένα μου αρέσει πολύ, έχω παίξει εναντίον του όταν ήμουν στη Γρανάδα το 2014. Είναι ένας μεγάλος παίκτης και χαίρομαι που τον ξαναβλέπω. Ελπίζω να μου δώσει ωραίες πάσες γιατί η τεχνική του είναι πραγματικά πολύ, πολύ δυνατή, όπως όλοι έχουμε δει».

Ματιέ Βαλμπουενά: «Η άφιξη του Μαρτσέλο είναι κάτι πολύ καλό για το κλαμπ. Είναι ένας παίκτης που έχει κερδίσει τα πάντα, που έχει παίξει για πολλά χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης. Επομένως είναι πολύ σημαντικό που ο Πρόεδρος κατάφερε να κάνει αυτή τη μεταγραφή. Θα μας βοηθήσει με την εμπειρία του και προφανώς με τη μεγάλη του ποιότητα.

Στην ηλικία των 34 δεν είμαστε πια νέοι, αλλά όταν παίζεις δίπλα σε έναν παίκτη σαν τον Μαρσέλο έχεις πολλά να μάθεις. Ελπίζω να κάνει καλό στον σύλλογο, στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ελλάδα. Κυρίως όμως σημαίνει πολλά για τον Ολυμπιακό που έφερε εδώ έναν τόσο μεγάλο παίκτη».

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: «Καλώς ήρθες Μαρσέλο στον Ολυμπιακό. Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από τόσες φορές που οι ομάδες κι εμείς τεθήκαμε αντίπαλοι, τώρα θα είμαστε συμπαίκτες. Ο Μαρσέλο είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στη θέση του, με πολλούς τίτλους. Champions League, πρωταθλήματα, κύπελλα. Ένα παράδειγμα προς όλους μας. Εμείς θα είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε να προσαρμοστείς κι εσύ να μας βοηθήσεις να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο και να φέρουμε κι άλλες επιτυχίες».

Κώστας Μανωλάς: «Μιλάμε για έναν πραγματικό Θρύλο του ποδοσφαίρου. Θα μας δώσει πολλά με την προσωπικότητά του και την ποιότητα που έχει. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι συμπαίκτης του».

Σίμε Βρσάλικο: «Ο Μαρσέλο είναι μεγάλο όνομα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μας σε πολύ μεγάλο βαθμό. Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από πολλά χρόνια θα τον έχω πλέον συμπαίκτη και όχι ως αντίπαλο. Είναι πολύ θετικός άνθρωπος και έχει μεγάλη ποιότητα».

Γιαν Εμβιλά: «Για τον Μαρσέλο είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι για την άφιξή του. Δεν χρειάζεται να πω εγώ κάτι, γιατί όλοι καταλαβαίνουν πως θα μας βοηθήσει πολύ με την εμπειρία του. Ήταν παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης για πολλά χρόνια, έχει κερδίσει πέντε φορές το Champions League και με όλους τους τίτλους που έχει κερδίσει βρίσκεται ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου.

Είμαστε λοιπόν πολύ χαρούμενοι, το ίδιο φαντάζομαι και οι φίλαθλοι γιατί είναι κάτι που ανεβάζει πολύ την εικόνα του Ολυμπιακού, κάτι που απασχόλησε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου παγκοσμίως. Θα μας προσφέρει πολλά με την ποιότητά του, την τεχνική του, τις πάσες του. Έχουμε να μάθουμε πολλά από αυτόν. Ελπίζω μαζί του να κερδίσουμε τίτλους.

Είμαστε χαρούμενοι που ήρθε στη μεγάλη μας οικογένεια, μία οικογένεια που αποτελείται από τους οπαδούς μας στο γήπεδο αλλά και από πολλούς άλλους ανθρώπους που είναι γύρω μας καθημερινά για να μας βοηθούν. Ελπίζω να ενσωματωθεί γρήγορα στην ομάδα και να μας βοηθήσει, όπως μας βοήθησε πολύ ο Ραφίνια με τις συμβουλές του, ένας ακόμα μεγάλος παίκτης που ήρθε στον Ολυμπιακό.

Καλώς ήρθες λοιπόν, είμαστε όλοι εδώ, όλοι όσοι σε ακολουθούν, όλοι όσοι σε υποδέχτηκαν με καπνογόνα. Καλωσήρθες Μαρσέλο, είμαστε μαζί σου, σε ευχαριστούμε για όσα θα μάθουμε από εσένα. Είναι σημαντικό για όσους θα έχουν την ευκαιρία να σε δουν να παίζεις στο γήπεδό μας. Καλή τύχη».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς