18 C
Athens

Σκαριόλο: Ζούμε ένα παραμύθι που δεν θέλουμε να τελειώσει

Σαν ένα παραμύθι παρουσιάζει τη μέχρι τώρα πορεία της εθνικής Ισπανίας στο Eurobasket ο Σέρτζιο Σκαριόλο, λίγες ώρες μετά την επική πρόκριση της φούρια ρόχας στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με τη νίκη επί της Λιθουανίας στην παράταση.

Ισπανία – Λιθουανία 102-94: Το ισπανικό μέταλλο μίλησε στην παράταση

Φυσικά, ο πολύπειρος Ιταλός ομοσπονδιακός προπονητής της Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο, δεν μπορούσε-και δεν ήθελε- να κρύψει τη χαρά του για την μεγάλη αυτή επιτυχία:

«Είμαστε εκεί που λίγοι πίστευαν ότι θα μπορούσαμε να είμαστε, αλλά είμαστε αξιοκρατικά. Είναι σαν παραμύθι και δεν θέλουμε να τελειώσει. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να συνεχιστεί», διαβεβαίωσε στη συνέντευξη Τύπου.

«Στην τρέχουσα ομάδα υπάρχουν εννέα που δεν έχουν παίξει ποτέ Ευρωμπάσκετ. Έχουν βρει τον τρόπο να κερδίζουν ακόμη και στην παράταση», πρόσθεσε , περιμένοντας στα προημιτελικά τον νικητή του Κροατία-Φινλανδία.

«Είμαστε εδώ, στους προημιτελικούς, το πετύχαμε. Κερδίσαμε ένα από τα φαβορί και θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια νέα ευκαιρία. Γιατί όχι;», συμπλήρωσε.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς