21.2 C
Athens

Μεταγραφικό πάρε-δώσε ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Βόλο: Ο Φερνάντες στην Τούμπα, ο Κούτσιας στο Πανθεσσαλικό

Οι καλές σχέσεις του ΠΑΟΚ με τον Βόλο αποτυπώνονται πλήρως και στο μεταγραφικό παζάρι, με τον Δικέφαλο του Βορρά να «πείθει» τελικά τους Θεσσαλούς να του παραχωρήσουν τον Πάολο Φερνάντες προσφέροντας ως έμψυχο αντάλλαγμα τον νεαρό Κούτσια

Οι καλές σχέσεις μεταξύ Αχιλλέα Μπέου και Ιβάν Σαββίδη ήταν δεδομένες εδώ και χρόνια, κάτι που αποτυπώνονταν πλήρως και στο μεταγραφικό πάρε-δώσε μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Βόλου.

Μετά τους απανωτούς δανεισμούς παικτών του Δικεφάλου στην ομάδα της Μαγνησίας, ήρθε η ώρα ο Δικέφαλος να είναι αυτός που ζητάει και οι Θεσσαλοί αυτοί που περιμένουν κάτι ως αντάλλαγμα.

Όλα αυτά για χάρη του Πάολο Φερνάντες, ο οποίος ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για την Τούμπα (η μεταγραφή του αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά το σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη) τη στιγμή που ο Κούτσιας, αφού ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Θεσσαλονικείς, θα κάνει το αντίθετο δρομολόγιο ώστε να ενταχθεί ως δανεικός για έναν χρόνο στην ομάδα της Μαγνησίας.

Τελικά, εκεί κατέληξαν οι δύο ομάδες που διαπραγματεύονταν καιρό τη συγκεκριμένη μεταγραφική «τράμπα», που όπως φαίνεται αφήνει χαρούμενες και τις δύο πλευρές.

Μάλιστα, όπως γίνεται γνωστό, ο Φερνάντες θα μεταβεί από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη για να οριστικοποιήσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ που κάπως έτσι θα «κλείσει» το φετινό του ρόστερ, το οποίο εξακολουθεί να έχει σημαντικά κενά.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς