27.5 C
Athens

Απόλλων: Φέρνει τον Βραζιλιάνο Ζεζέ

Οι μεταγραφές στον Απόλλωνα συνεχίζονται με τον Βραζιλιάνο Ζεζέ, που έμεινε ελεύθερος από την Άντανα Ντεμιρσπόρ, να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα

Ο υπηρεσιακός προπονητής Λευτέρης Βελέντζας προανήγγειλε χθες, μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό, τη μεταγραφική ενίσχυση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Η διοίκηση βλέποντας τις αδυναμίες που υπάρχουν πήρε την απόφαση να κάνει τρεις ακόμα μεταγραφές.

Μία από αυτές θα είναι, εκτός σοβαρού απροόπτου, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Ζεζέ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την τουρκική Άντανα Ντεμίρσπορ, ομάδα 2ης κατηγορίας. Ο Ζεζέ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και εντός της ημέρας πρόκειται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Απόλλωνα. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν ακόμα δύο μεταγραφές.

Στο άλλο θέμα που «καίει» την ομάδα της Ριζούπολης, αυτό του προπονητή, αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ώρες. Πρόθεση των διοικούντων είναι να τελειώσει όσο το δυνατό συντομότερα το θέμα ώστε ο νέος προπονητής να έχει το χρόνο (λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος) να δουλέψει με την ομάδα. Τα ονόματα που ακούγονται είναι αρκετά και από χθες στη λίστα προστέθηκε και ο Πορτογάλος  Μανουέλ Μασάντο, που έχει δουλέψει στο παρελθόν στον Άρη. Όπως όλα δείχνουν, ο νέος προπονητής θα προέρχεται από το εξωτερικό.

Οι δύο ήττες στα ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει ο Απόλλων Σμύρνης στο πρωτάθλημα (και μάλιστα με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους), έχουν δημιουργήσει προβληματισμό. Τα λάθη που έγιναν στο σχεδιασμό της ομάδας αποκαλύφθηκαν στα πρώτα ματς και τώρα η διοίκηση προσπαθεί να επανορθώσει.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς