20.8 C
Athens

Παγωμάρα στο Κάντιθ – Μπαρτσελόνα: Οπαδός κατέρρευσε, ο Λεδέσμα έτρεξε με τον απινιδωτή στις κερκίδες (vid)

Σκηνές τρόμου επικράτησαν στο «Νουέβο Μιραντίγια» κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Κάντιθ με την Μπαρτσελόνα. Με το σκορ στο 2-0 υπέρ των Καταλανών, οπαδός στις κερκίδες κατέρρευσε και άπαντες πάγωσαν.

Ο τερματοφύλακας της Κάντιθ, Χερεμίας Λεδέσμα, έσπευσε στο 81′ να μεταφέρει τον απινιδωτή στις εξέδρες για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ μετά από λίγη ώρα ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, Χοσέ Μάρι, βοήθησε ώστε να φτάσει το φορείο άμεσα στο σημείο που βρισκόταν ο άνθρωπος που είχε καταρρεύσει.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα ο οπαδός ήταν προχωρημένης ηλικίας. Ο πρόεδρος της Κάντιθ στο Cadena Cope αναφέρθηκε στο περιστατικό και αποκάλυψε πως λιποθύμησε και η κόρη του άνδρα – αλλά ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της. Ο άνδρας μεταφέρθηκε με αδύναμο παλμό στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται πως οι ποδοσφαιριστές έμειναν σοκαρισμένοι με τον Αραούχο να προσεύχεται στο χορτάρι και άπαντες να έχουν σιγήσει. Η αναμέτρηση διακόπηκε στο 81′ για περίπου 50′ και συνεχίστηκε για να ολοκληρωθεί κανονικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς