20.5 C
Athens

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2: Οι Αγρινιώτες απέδρασαν από το Γεντί Κουλέ, σε κακή κατάσταση οι Κρητικοί (vid)

Ο ΟΦΗ γνώρισε την τρίτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, παρατάσσοντας 16άδα με δυο τερματοφύλακες στον πάγκο

Ο ΟΦΗ γνώρισε την τρίτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, παρατάσσοντας 16άδα με δυο τερματοφύλακες στον πάγκο

Διαφορετικούς δρόμους ακολουθούν Παναιτωλικός και ΟΦΗ στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν στο πρωτάθλημα. Αυτό φάνηκε και στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Γεντί Κουλέ όπου οι Αγρινιώτες πανηγύρισαν τρίποντο (1-2) και έφτασαν τους 7 βαθμούς παραμένοντας αήττητοι για τρίτη σερί αγωνιστική.

Από την άλλη οι Κρητικοί προβληματίζουν διαρκώς αφού με εξαίρεση τη συγκυριακή νίκη στον Βόλο, υπέστησαν τρίτη ήττα σε τέσσερα ματς: το πρόβλημα βέβαια φαίνεται πιο βαθύ όσο κι αν οι απουσίες μπορούν να αποτελέσουν μια δικαιολογία (στον πάγκο υπήρχαν συνολικά έξι παίκτες εκ των οποίων δύο τερματοφύλακες).

Ο Παναιτωλικός ήξερε τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και το έδειξε εξ αρχής. Ο Ντουάρτε ήταν μόνιμο πρόβλημα για την άμυνα των Κρητικών, ωστόσο αυτός που βρήκε δίχτυα ήταν ο Καρέλης στο 14′. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση στο σουτ του Ντίας και έκανε το 0-1.

 

Η πρώτη μεγάλη απειλή για τον ΟΦΗ καταγράφηκε στο 35ο λεπτό όταν ο Ντίκο έφυγε απέναντι από τον Ανέστη και ο Έλληνας γκολκίπερ τον σταμάτησε. Στο 42′ όμως η τρομερή έμπνευση και εκτέλεση του Μπαλογιάννη έφερε το 1-1 στο 42′ που έμοιαζε ανακουφιστικό για τους Κρητικούς.

 

Το δεύτερο μέρος δεν είχε τον ίδιο γρήγορο ρυθμό με του πρώτου, ο ΟΦΗ προσπαθούσε να αξιοποιήσει την κατοχή του αλλά καθαρές ευκαιρίες δεν δημιούργησε. Ο Ντίκο είχε εμφανές πρόβλημα να τελειώσει τις φάσεις και ο Παναιτωλικός στο 76′ πέτυχε το νικητήριο γκολ.

Ο Δημήτρης Κολοβός πλάσαρε εκτός περιοχής συρτά λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, ο Στίβενς είχε κακή αντίδραση και η μπάλα έφτασε στα δίχτυα.

 

Εκεί τελείωσαν όλα, αφού ο ΟΦΗ ούτε ιδέες είχε ούτε κάποια λύση στον πάγκο για να πιέσει τα καρέ του Ανέστη, με τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου να πανηγυρίζουν σημαντικό διπλό.

ΟΦΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-2

Γήπεδο: Γεντί Κουλέ

Σκόρερ: 42′ Μπαλογιάννης / 14′ Καρέλης, 76′ Κολοβός

Διαιτητής: Παπαδόπουλος

Κίτρινες: Πασαλίδης, Γιοχού, Βούρος / Φλόρες

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Στίβενς, Πασαλίδης (57′ Γιοχού), Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Μαρινάκης (69′ Καμάου), Θοράρινσον (78′ Αποστολάκης), Ντιουσέ, Στάικος, Μπουζούκης (78′ Θεοδοσουλάκης), Ντίκο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν (79′ Μάρτενσον), Ντίας (80′ Φλόρες), Ντουάρτε, Σενγκέλια (69′ Νταγκό), Μόρσεϊ (68′ Νταγκό), Καρέλης (79′ Ζοάο Πέδρο).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς