18.2 C
Athens

Ο Μαρσιάλ κατηγόρησε ευθέως τον Ζοσέ Μουρίνιο για ασέβεια στη συμπεριφορά του

Επικριτικός απέναντι στον πρώην προπονητή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο, εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο Αντονί Μαρσιάλ.

Ο Γάλλος επιθετικός κατηγόρησε ευθέως τον Ζοσέ Μουρίνιο κάνοντας λόγο για ασέβεια και έφερε δύο παραδείγματα στη δημοσιότητα ώστε να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του.

«Κατά τη διάρκεια των διακοπών μου έστειλε μήνυμα να με ρωτήσει αν θέλω να αλλάξω αριθμό και να πάρω το 11 εξηγώντας μου πως θα ήταν υπέροχο γιατί είναι του θρυλικού Ράιαν Γκιγκς. Του απάντησα πως σέβομαι απόλυτα τον Γκιγκς αλλά προτιμώ να κρατήσω το 9. Όταν επέστρεψα στην ομάδα είδα στη φανέλα μου το 11, γιατί το 9 το είχε πάρει ο Ιμπραΐμοβιτς.

Δεν ξεκινήσαμε καλά. Ήταν ασεβής στο πρόσωπό μου. Μιλούσε για μένα στα Μέσα όπως έκανε με τον Μπενζεμά. Έκανε mind games γιατί ήξερε ότι είχε να κάνει με ένα μικρό ποδοσφαιριστή και θα φαινόταν ότι εγώ δεν σέβομαι. Την επόμενη σεζόν ενώ ξεκίνησα πολύ καλά στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, έφερε τον Αλέξις Σάντσες και στη συνέχεια δεν έπαιξα σχεδόν καθόλου», ανέφερε μεταξύ άλλων στο france football.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς