18.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Τελειώνει το… ξεκαθάρισμα με Πάρντο και Αντρέ Μαρτίνς

Τόσο ο Κολομβιανός, όσο και ο Πορτογάλος αναμένεται άμεσα να αποτελέσουν παρελθόν για τον Ολυμπιακό

Ώρες μετρούν στον Ολυμπιακό ο Φελίπε Πάρντο και ο Αντρέ Μαρτίνς και με αυτούς τους δύο θα ολοκληρωθεί το… ξεκαθάρισμα του περσινού ρόστερ.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ δεν εκμεταλλεύτηκε καμία από τις ευκαιρίες που του έδωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς και αναμένεται να μείνει ελεύθερος.

Κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τον Αντρέ Μαρτίνς, ο οποίος από την αρχή βρέθηκε εκτός των επιλογών του συμπατριώτη του τεχνικού και θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Κάπως έτσι θα κλείσει ένας μεγάλος κύκλος στο έμψυχο υλικό του Θρύλου και στην ουσία πρόκειται για ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα με απόφαση του μεγαλομετόχου της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το είχε προαναγγείλει πριν τελειώσει η περσινή σεζόν ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και έγινε πράξη, μιας που ελάχιστοι παίκτες από την πιο αποτυχημένη χρονιά επί θητείας τους έμειναν στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα restart φέτος και ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής είναι παραπάνω από θετικά. Στο βασικό σχήμα έχουν μείνει από πέρυσι μόνο ο Κώστας Φορτούνης και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Σίγουρα τα περιθώρια βελτίωσης είναι μεγάλα και το ξεκαθάρισμα φαίνεται να πιάνει τόπο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς