17.6 C
Athens

Κινείται νομικά εναντίον της μητέρας του ο Ντόντσιτς!

Στα δικαστήρια πηγαίνει τη μητέρα του ο Λούκα Ντόντσιτς, σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν σχετικά με τη διαχείριση του ονόματός του για διαφημιστικούς λόγους.

Συγκεκριμένα η Μίριαμ Πότερμπιν, μητέρα του αστέρα της εθνικής Σλοβενίας και του NBA, κατέχει μέχρι σήμερα τα δικαιώματα του εμπορικού σήματος «LUKA DONCIC 7», κάτι που δεν επιτρέπει στον ίδιο τον Ντόντσιτς να διαχειρίζεται τα χρήματα από τις διαφημιστικές του καμπάνιες αλλά και τον τρόπο που αυτός επιθυμεί να τις προωθεί.

Παρά τις εξαιρετικές σχέσεις που φαίνεται να είχε με τη μητέρα του ο Ντόντσιτς, όλα άλλαξα όταν αυτή αρνήθηκε να καταχωρήσει τα δικαιώματά της από το συγκεκριμένο brand που φέρει το όνομα του γιου της, με τον άσο των Μάβερικς να ακολουθεί πλέον την δικαστική οδό προκειμένου να δικαιωθεί και να αποκτήσει πλέον ο ίδιος τον έλεγχο του ονόματός του για διαφημιστικούς λόγους.

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται στη Σλοβενία οι δύο πλευρές έχουν οδηγηθεί στα άκρα με φόντο την επωνυμία «LUKA DONCIC 7» και τα πάντα θα κριθούν στις δικαστικές αίθουσες.

Αν και σε δηλώσεις του η Πότερμπιν έκανε λόγο για ανθρώπους που υποκινούν τον γιο της να κινηθεί εναντίον της, σε μία περίοδο που ο ίδιος πρέπει να μείνει προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με την εθνική Σλοβενίας στο Eurobasket 2022.

«Όλα όσα έχουν γραφτεί ήρθαν από ανθρώπους που βρίσκονται γύρω από τον Λούκα τα τελευταία δύο χρόνια και θέλουν να ελέγξουν την ζωή του και την καριέρα του. Δεν θέλω να βγάλω τα άπλυτά μας στην φόρα, ειδικά τώρα που ο Λούκα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος στην εθνική Σλοβενίας», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της μητέρας του Ντόντσιτς.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς