20.9 C
Athens

Xαμός στο Instagram του Μαυρίδη για την απουσία του από το γάμο του Τανιμανίδη

Τι απάντησε σε follower που τον ρώτησε γιατί απουσίαζε από τη χαρά του άλλοτε κολλητού του

Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης συνδέονταν με βαθιά φιλία από την εποχή του World Party. ’Η τουλάχιστον έτσι νομίζαμε μέχρι τώρα. Φαίνεται πως από τότε τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά, γιατί πώς αλλιώς θα μπορούσε να εξηγήσει κανείς την απουσία του Γιώργου Μαυρίδη από την πιο χαρούμενη στιγμή του φίλου του, Σάκη Τανιμανίδη, που δεν ήταν άλλη από το γάμο του το περασμένο Σάββατο;

Την ίδια απορία είχαν και οι ακόλουθοι του Μαυρίδη στο Instagram, όπου τα σχόλια έπεσαν βροχή κάτω από την τελευταία του φωτογραφία, μια υποβρύχια λήψη με τον «έρωτα της ζωής του», τη σκυλίτσα του Μόλλυ που έγινε πανελληνίως γνωστή από τις συχνές αναφορές του σ’ αυτήν, όσο καιρό βρισκόταν στο Nomads και μιλούσε για το πόσο του λείπει.

Underwater Selfie! ✌️ #doglover #Summer #chalkidiki #greece #molly #underwater #selfie #goldenretriever

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη official account®️ (@georgemavridis_tattooligans) στις

Πολλοί χρήστες ασχολήθηκαν με τη Μόλλυ, υπήρχαν ωστόσο και κάποιοι που τον ρώτησαν στα ίσα γιατί έλειπε από το γάμο του Τανιμανίδη, κάποιοι μάλιστα και σε αρκετά επιθετικό τόνο, καθώς θεώρησαν προφανώς πως ο ίδιος δεν θέλησε να παρευρεθεί στη χαρά του φίλου του.

Σε ένα από αυτά τα σχόλια τοποθετήθηκε ο γνωστός tattoo artist, όταν κάποιος υπέθεσε ότι μπορεί να τον είχαν καλέσει και να μην πήγε. Ο Γιώργος Μαυρίδης ξεκαθάρισε όμως πως δεν ήταν καλεσμένος, γράφοντας: «Δεν με κάλεσε κανείς και πουθενά. Καλή συνέχεια φίλε».

Ο Γιώργος Μαυρίδης είχε στο παρελθόν επικρίνει την απόφαση του Σάκη Τανιμανίδη να παρουσιάσει το Survivor λέγοντας: «Ποτέ δεν πρέπει να λέμε «ποτέ» όταν μιλάμε για συνεργασίες. Θεωρώ όμως ότι από την στιγμή που ο Σάκης κάνει το “Survivor” δεν έχουμε τίποτα κοινό μεταξύ μας και θα εξηγήσω τι εννοώ. Όταν παρουσιάζεις ένα τηλεοπτικό προϊόν που έχει να κάνει με την ανθρωποφαγία, το κουτσομπολιό και την κακεντρέχεια όσο και να σε αγαπάω, όσο φίλος μου και να είσαι, θα με βρεις αντίθετο ιδεολογικά. Θεωρώ ότι είναι ανήθικο για την κοινωνία μας να βλέπω ανθρώπους να παλεύουν για τα λεφτά και για ένα πιάτο φαγητό. Επίσης, δεν είναι ωραίο πρότυπο αυτό για τα νέα παιδιά».

Λίγο αργότερα βέβαια, βρέθηκε και ο ίδιος σε ανάλογη θέση στο Nomads. Mπορεί ο ίδιος να μην παρουσίαζε το ριάλιτι, αλλά σε κάθε περίπτωση συμμέτοχος στο κουτσομπολιό, και την ανθρωποφαγία έγινε (εκ των πραγμάτων, αφού έπρεπε να «επιβιώσει» στο παιχνίδι), και, ποιος ξέρει, κάπως έτσι μπορεί να ήρθε η οριστική ρήξη μεταξύ τους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς