19.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Ο λόγος που ο Μαρσέλο δεν μπορεί να αγωνιστεί στην 4η αγωνιστική της Super League

Ο Ολυμπιακός αποχώρησε ηττημένος από την έδρα της Ναντ στην 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και πλέον στρέφει την προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις, που τον φέρνει αντιμέτωπο με τον Βόλο την ερχόμενη Κυριακή (11/9) στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής στη Super League 1.

Ο Κάρλος Κορμπεράν καλείται να διαχειριστεί τις σημαντικές απουσίες των Εμβιλά και Βρσάλικο, ενώ παράλληλα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ Μαρσέλο, λόγω μίας τιμωρίας που κουβαλά από την περασμένο σεζόν στη… Ισπανία!

Συγκεκριμένα τα έγγραφα για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ που έφτασαν στην ΕΠΟ κι ακολούθως προωθήθηκαν στη Λίγκα, ανέφεραν ότι ο Μαρσέλο είχε υπόλοιπο μίας αγωνιστικής τιμωρίας από το ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, όταν είχε αποβληθεί στον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στην Έλτσε.

Ούτως ή άλλως ο 34χρονος σταρ και άλλοτε αρχηγός των «μερένγκες» αναμένεται σε περίπου 10 ημέρες να βρίσκεται σε αγωνιστικό ρυθμό, για να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας του Πειραιά, γεγονός που τον καθιστούσε εξ’ αρχής εκτός πλάνων για τον αγώνα με τους Θεσσαλούς στο Καραϊσκάκη.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς