19.7 C
Athens

Νις – Κολωνία: Πεδίο μάχης η Νίκαια με έναν τραυματία, στον αέρα η αναμέτρηση

Οι Γερμανοί οπαδοί αφού βανδάλισαν και μετέτρεψαν σε... χωματερή τη Νίκαια, επιτέθηκαν σε φίλους της Νις στο γήπεδο πριν τη σέντρα με έναν οπαδό να τραυματίζεται έπειτα από πτώση του από κερκίδα

Απαράδεκτες σκηνές κάνουν τον γύρο της Ευρώπης για τα όσα διαδραματίζονται από το πρωί της Πέμπτης (8/9) στη Νίκαια πριν τον εντός έδρας αγώνας της Νις με την Κολωνία για την 1η αγωνιστική του Conference League.

Χιλιάδες οπαδοί του γερμανικού συλλόγου ταξίδεψαν στον γαλλικό νότο ωστόσο βανδάλισαν την πόλη και τη μετέτρεψαν σε μια απέραντη χωματερή. Ο αντιδήμαρχος της Νίκαιας Κριστιάν Εστροζί τα έβαλε με τους Γερμανούς οπαδούς και με ανάρτησή του ξεκαθάρισε πως: «Θα στείλουμε τα τιμολόγια που σχετίζονται με τις ζημιές και τον καθαρισμό των δημόσιων χώρων στον σύλλογο της Κολωνίας».

Ωστόσο, οι Γερμανοί δεν έμειναν εκεί αφού φρόντισαν να μετατρέψουν σε πεδίο μάχης την Allianz Rivera αρκετή ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα δημιουργώντας πολεμικό κλίμα απέναντι στους οπαδούς της Νις και εκτοξεύοντας φωτοβολίδες προς το μέρος του.

Το RMC μετέδωσε πως ένας οπαδός φέρεται να έχει τραυματιστεί από την πτώση του από εξέδρα ενώ το ενδεχόμενο αναβολής είναι ορατό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς