16.7 C
Athens

Ο Ντερού υπέγραψε στη Ζενίτ Καζάν ζητώντας κατανόηση, αλλά δέχθηκε πυρά οπαδών

Η Ζενίτ Καζάν είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στο παγκόσμιο βόλεϊ, ωστόσο ο αποκλεισμός των συλλόγων της Ρωσίας λόγω της εισβολής της χώρας στην Ουκρανία έχει φέρει τον σύλλογο στο περιθώριο, με τους περισσότερους ξένους να αρνούνται να υπογράψουν συμβόλαιο στη χώρα που αποτελεί την κατά γενική ομολογία δεύτερη δύναμη σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Ο Σαμ Ντερού πήγε κόντρα στο ρεύμα και υπέγραψε συμβόλαιο με τον ρώσικο σύλλογο κάτι που προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις.

Ο 30χρονος Βέλγος (αρχηγός της εθνικής ομάδας της χώρας του) είχε αγωνιστεί για μια διετία (2019-2021) στην Ντιναμό Μόσχας και η περυσινή σεζόν τον βρήκε στην πολωνική Ρεσόβια. Οι τραυματισμοί τον ταλαιπώρησαν αρκετά και παρότι γνώριζε πως θα υπήρχαν αντιδράσεις αποφάσισε να πάει στο Καζάν για να υπογράψει.

Ο Ντερού ένιωσε την ανάγκη να «απολογηθεί» για την απόφασή του εξηγώντας στον κόσμο πως έχει ακόμα μεγάλες φιλοδοξίες και ο τραυματισμός που τον ταλαιπώρησε τον έκανε να αναθεωρήσει πολλά πράγματα το καλοκαίρι.

«Σέβομαι τις απόψεις όλων αλλά σας παρακαλώ επεξεργαστείτε αυτά που αναφέρω», έγραψε μεταξύ άλλων ο Βέλγος ακραίος και η αλήθεια είναι πως ο καταιγισμός αρνητικών σχολίων δεν έπαυσε ούτε έτσι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Deroo (@deroosam)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς