17.1 C
Athens

Μπαλτάκος: Η ΚΕΔ λειτουργεί αυτόνομα, δεν γνώριζε η ΕΠΟ για τον ορισμό Σιδηρόπουλου

Ο Τάκης Μπαλτάκος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στον ορισμό Σιδηρόπουλου, με την αμίμητη ατάκα «η ΚΕΔ λειτουργεί αυτόνομα και ανεξάρτητα» να κάνει ακόμα και τα δέντρα στο Πάρκο Γουδή να βάζουν τα γέλια

Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αντέχει την ηρεμία ούτε για μια εβδομάδα. Ο ορισμός του Τάσου Σιδηρόπουλου στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, προκαλώντας έντονη δυσφορία και μεγάλες αντιδράσεις σε όλες (πλην μιας…) τις μεγάλες ομάδες της Super League.

Ο καπνός είχε και φωτιά: Η ΕΠΟ όρισε Σιδηρόπουλο στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Ο Στιβ Μπένετ όρισε για πρώτη φορά Έλληνα διαιτητή σε ντέρμπι – κανονικής περιόδου μάλιστα – μετά το 2018, απόφαση που προφανώς δεν την πήρε μόνος του. Σύμφωνα με τον Τάκη Μπαλτάκο πάντως, ο ίδιος δεν γνώριζε για τον ορισμό Σιδηρόπουλου, αλλά ούτε και η ΕΠΟ. Μάλιστα, ο κύριος Μπαλτάκος είπε το αμίμητο «η ΚΕΔ λειτουργεί αυτόνομα και ανεξάρτητα», κάνοντας ακόμα και τα δέντρα στο Γουδή να βάλουν τα γέλια!

Διαβάστε τη δήλωση Μπαλτάκου που δημοσιεύτηκε στο σάιτ της ΕΠΟ:

«Σχετικά με τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Α.Ε.Κ. για την 4η αγωνιστική της Super League 1, ούτε εγώ προσωπικά ούτε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συνολικά, είχαμε την οποιαδήποτε γνώση ή σχέση.

Πρόκειται αποκλειστικά για απόφαση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.) η οποία με βάση το Καταστατικό της Ε.Π.Ο. και τις συστάσεις της Ολιστικής Μελέτης λειτουργεί αυτόνομα και ανεξάρτητα, άρα έχει και τη σχετική ευθύνη για τον συγκεκριμένο ορισμό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς